Εξαφανίστε το Περιττό Λίπος της Κοιλιάς, τρώγοντας Καθημερινά 2 Κουταλιές από αυτό το Μείγμα.

Η απώλεια της κοιλιάς είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα στο αδυνάτισμα. Σας προτείνουμε ένα φυσικό γιατροσόφι, που θα μειώσει την όρεξη και σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε διαφορές στο σώμα σας.

Πολλές γυναίκες κατάφεραν να μειώσουν τη περιφέρεια της μέσης τους σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη σε αυτή τη συνταγή. Φυσικά, σε συνδυασμό με λίγη γυμναστική.

Αυτό το μείγμα αφαιρεί το περιττή κατακράτηση νερού από το σώμα, καίει το λίπος και βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου, τη μνήμη και την όραση. Όλα τα παρακάτω συστατικά είναι φυσικά και ωφέλιμα για τον οργανισμό.

Δοκιμάστε 2 κουταλιές της σούπας καθημερινά και το περιττό βάρος της κοιλιάς θα φύγει.

Συστατικά:

  • 3 βιολογικά λεμόνια
  • 130 γρ. ρίζα από χρένο
  • Μια μικρή ρίζα από τζίντζερ, περίπου 3 cm
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
  • 3 κουταλιές της σούπας βιολογικό μέλι

Προετοιμασία:

Σε ένα μπλέντερ χτυπήστε το χρένο και το τζίντζερ. Πλύντε καλά τα λεμόνια, κόψτε σε μικρά κομμάτια, αφαιρέστε τα κουκούτσια, και προσθέστε στο μπλέντερ και χτυπήστε τα καλά. Τέλος, προσθέστε το μέλι και τη κανέλα. και ανακατέψτε καλά. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα βάζο και τοποθετήστε το στο ψυγείο.

Φάτε από το μείγμα 2 φορές ημερησίως πριν από τα γεύματά σας, για τις επόμενες 30 μέρες.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, μειώνει την όρεξη, την επιθυμία για ζάχαρη και θα πάρετε αρκετή ενέργεια από το χρένο, που σε συνδυασμό με λεμόνι και μέλι θα διεγείρει ολόκληρο τον οργανισμό.

Προσοχή όμως, το χρένο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε άτομα που έχουν στομαχικές διαταραχές. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας. 

Credit: healthyfoodstar.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας