9 Καθημερινές Συνήθειες για να Αποκτήσεις την Επίπεδη Κοιλιά των Ονείρων σου. Δώσε Βάση στην 3η!


Εάν εντάξετε αυτές τις 9 συνήθειες στην καθημερινότητά σας, θα αρχίσετε να ξυπνάτε ελαφρότερη και θα καταφέρετε επιτέλους να πετύχετε τους στόχους σας.

1. Απαλλαχτείτε από το γιαούρτι

Μην καταναλώνετε γιαούρτι για βραδινό. Παρά το γεγονός ότι το γιαούρτι είναι γνωστό ότι αποτελεί ένα ουσιαστικό μέρος μιας υγιεινής διατροφής, πολλά γιαούρτια περιέχουν υψηλά επίπεδα προστιθέμενων σακχάρων. Επιπλέον περιέχουν λακτόζη, ένα φυσικό σάκχαρο που είναι συχνά δύσκολο να χωνευτεί από τους ανθρώπους. Ο συνδυασμός των δύο σακχάρων μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή και οίδημα.

2. Κάντε για 8 λεπτά αυτή την άσκηση

Κάντε αυτή την άσκηση για 8 λεπτά πριν πάτε για ύπνο, για να σηκώνεστε πιο αδύνατες το πρωί.
Σταθείτε με τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων, κρατώντας τους αλτήρες στους ώμους σας. Στη συνέχεια, οκλαδόν κάτω μέχρι τα γόνατα και τα ισχία σας να είναι πλήρως λυγισμένα ή μέχρι οι μηροί σας να έρθουν παράλληλα με το πάτωμα. Σηκωθείτε με τις φτέρνες σας και σηκώστε τους αλτήρες ψηλά. Επαναλάβετε την άσκηση όσες φορές μπορείτε. Όταν κουραστείτε, κάντε ένα διάλειμμα 20-30 δευτερολέπτων. Επαναλάβετε την άσκηση μέχρι να φτάσετε τα 8 λεπτά.

3. Κάντε ένα κρύο ντους πριν πέσετε για ύπνο

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μειώσετε τη θερμοκρασία του σώματός σας και να τονώσετε το καφέ λίπος, έναν λιπώδη ιστό που καταναλώνει ενέργεια για να αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματός σας, βοηθώντας σας έτσι να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Αν δεν είστε οπαδός του κρύου ντους, τουλάχιστον προσπαθήστε να κάνετε ντους με χλιαρό νερό αντί για ζεστό.

4. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα υπέροχο πρωινό

Το βουτυρικό οξύ, βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα και βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Το πλιγούρι βρώμης, η μαύρη σοκολάτα, τα κόκκινα φρούτα, οι ξηροί καρποί και λίγή κανέλα για πρωινό, διεγείρουν την εντερική δραστηριότητα αυξάνοντας τα επίπεδα του οξέος αυτού. Έτσι, θα ξυπνάτε λιγότερο φουσκωμένη και πρησμένη και θα αισθάνεστε πιο λεπτή.

5. Αφαιρέστε το Κινέζικο φαγητό από το μενού σας

Το Κινέζικο φαγητό συνήθως περιέχει μεγάλες ποσότητες νατρίου, που οδηγούν σε άβολο φούσκωμα. Το Μεξικάνικο φαγητό επίσης δεν ενδείκνυται.

6. Μειώστε την κατανάλωση της τσίχλας χωρίς ζάχαρη

Οι μελέτες δείχνουν ότι η σορβιτόλη (ένα σάκχαρο που χρησιμοποιείται στις τσίχλες χωρίς ζάχαρη) απαιτεί πολύ χρόνο για την πέψη του. Αυτό ευνοεί την ζύμωση των βακτηρίων, που προκαλούν διόγκωση και μετεωρισμό. Επιπλέον, κάθε φορά που μασάτε τσίχλα, στέλνετε μήνυμα στον εγκέφαλό σας, που ξυπνά τις ορμόνες της πείνας.

7. Μην επιλέγετε μπάρες δημητριακών

Αποφύγετε να καταναλώνετε μπάρες δημητριακών διότι:

  • Περιέχουν λακτόζη που προκαλεί πρήξιμο.
  • Μεταξύ των συστατικών τους είναι η σόγια, η οποία συχνά παράγει αέρια.
  • Είναι ένα επεξεργασμένο τρόφιμο και οι άνθρωποι που το καταναλώνουν κερδίζουν περισσότερο βάρος, από αυτούς που δεν το καταναλώνουν.
  • Περιέχει περισσότερες θερμίδες από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.

8. Αποφύγετε τα αφυδατωμένα καλούδια

Τα αποξηραμένα φρούτα μπορεί να είναι μια σημαντική πηγή θρεπτικών ουσιών και ινών, αλλά είναι ιδιαίτερα υψηλά σε φρουκτόζη. Αν έχετε προβλήματα με την απορρόφηση αυτών των σακχάρων, είναι πολύ πιθανό ότι θα σας προκαλέσουν οίδημα και αέρια. Τα φρέσκα φρούτα είναι η καλύτερη επιλογή, για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα.

9. Φτιάξτε τα δικά σας φυσικά smoothies

Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ αποτελεσματικά για την απώλεια βάρους, τα εμπορικά smoothies συχνά περιέχουν χημικές ουσίες που εμποδίζουν τη θετική επίδραση των φυσικών θρεπτικών συστατικών. Δοκιμάστε να κάνετε τα δικά σας ροφήματα με φυσικά συστατικά όπως σπανάκι, σπόρους, γάλα αμυγδάλου, λάδι καρύδας, φρούτα, κ.α.

Credit: BrightSide

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας