Αυτή είναι η Κοπέλα του “Βουνού” του Game Of Thrones. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι, θα Μείνετε Άφωνοι!

Ο σταρ της σειράς Game Of Thrones, ο Hafþór Júlíus Björnsson, κοινώς το “το Βουνό” στη κυριολεξία επισκίασε τη σύντροφό του κατά τη διάρκεια της βόλτας τους για ψώνια στο Beverly Hills τη περασμένη Πέμπτη.

Ο Ισλανδός 27χρονος ηθοποιός και bodybuilder, συνόδευσε την όμορφη φίλη του στα ψώνια τους φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι που έγραφε ‘Strong Mother F***er’. Ο Hafþór, σύμφωνα με δικές του δημοσιεύσεις, ζυγίζει 180 κιλά και καταναλώνει 6-8 γεύματα ημερησίως για να διατηρεί τη μυϊκή του μάζα.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Hafþór, μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο, όπου χαλαρώνει δίπλα στη πισίνα παρέα με τη φίλη του, κάνοντας ηλιοθεραπεία. Το δυσανάλογο ζευγάρι φαίνεται να είναι μαζί από τα γενέθλιά του, από πέρυσι το Νοέμβριο.

‘Αν και είμαι υπερβολικά δυνατός, οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ παραπονεθεί ότι δε μπορώ να τις χειριστώ “απαλά”,’ είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του το 2014.

Άλλα παρόμοια ζευγάρια με δυσανάλογες αναλογίες: η ηθοποιός Hayden Panettiere και ο μποξέρ Wladimir Klitschko, και ο πρώην σταρ του NBA Shaquille O’Neal με την reality star Nikki ‘Hoopz’ Alexander

Η άλλη μικρή κυρία στη ζωή του Bjornsson που του έχει κλέψει τη καρδιά είναι η επτάχρονη κόρη του από μια προηγούμενη σχέση.

Αποδεικνύοντας ότι είναι ένας ευγενικός γίγαντας, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου κάνει τζόγκινγκ με το μικροσκοπικό σκυλάκι του, ράτσας Πομεράνιαν Asterix στις 14 Μαΐου.

Τη περασμένη Δευτέρα, ο Hafþór – που μπορεί να σηκώσει φορτηγά, αεροπλάνα και κορμούς 680 κιλών – στέφθηκε ως ο Δυνατότερος Άντρας στην Ισλανδία για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Ο Bjornsson συνεχίζει το ρόλο του ως ο Gregor ‘Το Βουνό’ Clegane στην έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones.

Zombie Mountain waiting for his next order to kill! #LetsKillADragon #OrGetEatenbyOne

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) στις

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta