Πιέστε ΑΥΤΟ το σημείο στο Πόδι σας Σήμερα το βράδυ ΠΡΙΝ τον ύπνο και Δείτε τι Απίστευτο θα σας Συμβεί!

Οι διαταραχές του ύπνου έχουν πολλές μορφές και επηρεάζουν τους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους. Μερικοί άνθρωποι στριφογυρίζουν για ώρες προσπαθώντας να κοιμηθούν. Προσπαθούν να βρουν κάποια θαυματουργή θεραπεία που θα τους βοηθήσει να αποκοιμηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Ίσως να εκπλαγείτε να μάθετε ότι υπάρχει πράγματι αυτό το φάρμακο! Αυτό λέγεται πιεσοθεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει ένα ευρύ φάσμα παθήσεων συμπεριλαμβανομένης της αϋπνίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ασκήσετε πίεση σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα σας και θα κοιμάστε σαν μωρό.

Για να χρησιμοποιήσετε την τεχνική πιεσοθεραπεία για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε, πρέπει πρώτα να μάθετε σε ποια σημεία στο σώμα σας να εφαρμόσετε πίεση. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σημεία στο σώμα μας που το καθένα έχει διαφορετική θεραπευτική επίδραση. Για τις διαταραχές του ύπνου, υπάρχουν τρία σημεία που θα πρέπει να επικεντρωθείτε.

Το πρώτο σημείο που βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας Βρίσκεται στην κορυφή του ποδιού μεταξύ του μεγάλου δακτύλου και του δεύτερου δακτύλου. Θα πρέπει να πατήσετε αυτό το σημείο για τέσσερα έως πέντε δευτερόλεπτα πριν προσπαθήσετε να κοιμηθείτε.

Το δεύτερο σημείο βρίσκεται στο βραχίονα περίπου τρία εκατοστά πάνω από τον καρπό και μεταξύ των τενόντων. Ασκώντας πίεση εκεί για πέντε λεπτά θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε.

Το τελευταίο σημείο βρίσκεται στην κάτω πλευρά του ποδιού περίπου στη μέση. Εκεί θα πρέπει να ασκήσετε πίεση για 30 δευτερόλεπτα, αφήστε την πίεση για πέντε δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια εφαρμόστε εκ νέου πίεση για 30 δευτερόλεπτα.

Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για μπορέσετε να κοιμηθείτε, όπως η αποφυγή κάθε είδους διεγερτικών όπως η καφεΐνη ή η νικοτίνη πολύ κοντά στην ώρα του ύπνου. Τακτικές ώρες ύπνου είναι επίσης σημαντικές επειδή βοηθούν το σώμα να κρατά ένα ρυθμό και να προετοιμάζατε για ύπνο κάθε βράδυ. Είναι επίσης σημαντικό να αποφεύγετε να κάνετε πράγματα όπως χαζεύετε στο laptop σας ή βλέπετε τηλεόραση στο κρεβάτι.

Αυτές οι συμβουλές και η χρήση της πιεσοθεραπείας έχουν ήδη βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να ξεπεράσουν τις διαταραχές του ύπνου τους. Δοκιμάστε το και εσείς και σίγουρα θα κοιμάστε ευτυχισμένοι!

Credit: Hefty

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας