Πήγε τον Σκύλο του για μια Τελευταία Βόλτα στην Παραλία πριν την Ευθανασία. Δείτε τις Φωτογραφίες που Συγκλόνισαν τον Πλανήτη!

Ο Walnut, είναι ένα 18χρονο σκυλί από την Κορνουάλη. Είναι άρρωστο και καταβεβλημένο και δεν του μένει πια πολύς χρόνος ζωής. Ο Walnut μαζί με εκατοντάδες άλλα σκυλιά, θα κάνουν την τελευταία τους βόλτα στη παραλία.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ανακοίνωσε στο Facebook ότι λόγω της κακής υγείας του Walnut, είναι αναγκασμένος να του κάνει ευθανασία. Έτσι προσκάλεσε άλλους ιδιοκτήτες σκυλιών μαζί με τα σκυλιά τους, να τους συναντήσουν για μια τελευταία βόλτα στην αγαπημένη παραλία του Walnut.

Έτσι και έγινε, εκατοντάδες άνθρωποι με τα σκυλιά τους βγήκαν μαζί με το ετοιμοθάνατο σκυλί, για να του κάνουν συντροφιά στην τελευταία του βόλτα στην παραλία της Κορνουάλης.

Ο σκύλος δεν ήταν σε θέση να περπατήσει, για αυτό το λόγο ήταν αγκαλιά στον ιδιοκτήτη του, τυλιγμένος σε μια κουβέρτα.

Κάποια στιγμή τον άφησε για λίγο στην άμμο να ακουμπήσει το πόδι του στη θάλασσα.

Πριν την πραγματοποίηση της βόλτας, ο ιδιοκτήτης του σκύλου ευχαρίστησε τους πάντες για την απίστευτη υποστήριξή τους στο Facebook, καθώς και για όλα τα όμορφα και συγκινητικά μηνύματα που έλαβε.

Μετά την ολοκλήρωση της βόλτας, ο ιδιοκτήτης του σκύλου άφησε ένα μήνυμα στο Facebook όπου επιβεβαίωσε το θάνατο του Walnut.

Ευχαρίστησε όλους όσους είχαν έρθει στην τελευταία βόλτα του σκύλου του, για την συμπαράσταση και την υποστήριξή που του έδειξαν.

Αντίο Walnut δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Credit: Buzzfeed

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό