Δείτε ΠΩΣ να Καθαρίσετε Αποτελεσματικά τις Πέτρες από την Χολή σας και να Προστατεύσετε το Συκώτι σας με Φυσικό Τρόπο!

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να καθαρίσετε τον οργανισμό σας, να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειας και να ανακτήσετε την χαμένη σας ζωντάνια. Εάν θελήσετε όντως να κάνετε αυτόν τον καθαρισμό, σας συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο για να καταλάβετε όχι μόνο το ΤΙ να κάνετε αλλά και το  ΓΙΑΤΙ να το κάνετε. 

Όλοι τις έχουμε, αλλά κανείς δεν τις ξέρει! 

Οι πέτρες στη χολή μπορούν να επηρεάσουν πάρα πολύ την λειτουργία του συκωτιού, το οποίο έχει περισσότερες από 500 λειτουργίες – ο οποίος είναι και ο λόγος που είναι σημαντικό να καθαρίζουμε συχνά το συκώτι μας. Αυτό θα σας χαρίσει μία πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής, θα καθυστερήσει την διαδικασία της γήρανσης και θα βοηθήσει το σώμα μας να θεραπευτεί.

Πολλοί που έχουν δοκιμάσει αυτή τη σειρά από καθαρισμούς έχουν παρατηρήσει μεγάλες αλλαγές στην υγεία τους, με μερικούς να θεραπεύονται από επίμονες ασθένειες που τους ταλαιπωρούσαν για χρόνια!

Κατά τη διάρκεια ενός καθαρισμού του συκωτιού, μπορούμε με ασφάλεια να απομακρύνουμε εκατοντάδες πέτρες κάθε φορά. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να φτιάξετε και ένα ακολουθήσετε ένα πλάνο. Κάνοντας 1 καθαρισμό το μήνα, μπορεί να χρειαστεί 8-12 φορές μέχρι το συκώτι να απαλλαχτεί από πέτρες.

Θα ξέρετε πως το συκώτι έχει αποκατασταθεί εάν κάνετε δύο συνεχόμενους καθαρισμούς και δεν δείτε καθόλου πέτρες. Ωστόσο, σαν προληπτικό μέτρο, καλό θα ήταν να κάνετε έναν καθαρισμό κάθε περίπου 6 μήνες.

Θα χρειαστείτε: 

  • Χυμό μήλου – Έξι συσκευασίες του 1 λίτρου
  • Άλατα Epsom – 4 κ.σ διαλυμένα σε 710 ml (χωρισμένα σε 4 ίσα μέρη)
  • Οργανικό παρθένο Ελαιόλαδο –  (120 ml)
  • Φρέσκα γκρέιπφρουτ ή λεμόνια –  (180 ml)
  • Κλύσμα

Ετοιμασία:

Ο καθαρισμός του συκωτιού χρειάζεται 6 μέρες προετοιμασία, κατά την οποία η ρουτίνα σας παραμένει ίδια στο μεγαλύτερο κομμάτι της, με την διαφορά πως πίνετε χυμό μήλου. Για 6 μέρες να πίνετε τουλάχιστον 1 λίτρο χυμό μήλου τη μέρα.

Αυτό θα μαλακώσει τις πέτρες και θα κάνει πιο εύκολο το να περάσουν. Ο χυμός του μήλου έχει πολύ δυνατές καθαριστικές ιδιότητες και καλύτερο θα ήταν να το πίνετε αργά σε όλη τη μέρα, παρά όλο σε μία φορά. Επίσης, να τρώτε όσα μήλα θέλετε κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.

Σημείωση: Εάν δεν σας αρέσει ο χυμός μήλου επειδή έχει πολύ ζάχαρη, το μηλόξιδο κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά. 120 ml τη μέρα θα κάνουν περίπου την ίδια δουλειά με 1 λίτρο χυμό.

Επειδή θέλουμε το σώμα να καθαριστεί σε βάθος, θέλουμε να το πάμε χαλαρά. Όσο καλύτερα προετοιμαστείτε, τόσο πιο αποδοτικός θα είναι ο καθαρισμός και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Είναι καλό να αποφύγετε τα λιπαρά όσο πιο πολύ γίνεται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, γιατί αλλιώς αυτό θα αυξήσει την πίεση στο συκώτι.

Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε μερικές συμβουλές για τις 6 μέρες της προετοιμασίας:

  • Να τρώτε ελαφρά: όχι τηγανιτά ή επεξεργασμένα φαγητά.
  • Μην τρώτε πολύ .
  • Προσπαθήστε να τρώτε ανά τακτά διαστήματα και όχι αργά τη νύχτα.
  • Κόψτε τη ζωική πρωτεΐνη όπως κρέας, αυγά και γαλακτοκομικά.
  • Μην τρώτε πολλά λιπαρά.
  • Να πίνεται αρκετό νερό.
  • Να κοιμάστε καλά το βράδυ.
  • Αποφύγετε συμπληρώματα διατροφής όπως βιταμίνες ή άλλα φάρμακα.
  • Καλό θα ήταν να κάνετε τον καθαρισμό το Σάββατο το βράδυ για να έχετε την επόμενη μέρα να ξεκουραστείτε. Δεν θα έχετε και πολύ όρεξη, οπότε μην γεμίζετε το πρόγραμμά σας.
  • Καλό θα ήταν κάνετε καθαρισμό του κόλον το Σάββατο. Μπορεί να παρατηρήσετε πέτρες να βγαίνουν.

Η σημασία του καθαρισμού του κόλον

Είναι σημαντικό να καθαρίσετε το κόλον πριν και μετά τον καθαρισμό του συκωτιού, γιατί έτσι θα είναι πιο εύκολο για τον οργανισμό σας να αποβάλλει τις πέτρες από το σώμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την ναυτία που μπορεί να νιώσετε.

Μέρα 6

Αυτή είναι η μέρα του καθαρισμού. Να θυμάστε πως είναι πολύ σημαντικό το τι θα φάτε σήμερα. Το πρωινό και το μεσημεριανό να μην έχουν καθόλου πρωτεΐνη και λίπος. Καλό θα ήταν να φάτε πριν τη 1:30 μεσημεριανό για να σιγουρέψετε πως δεν θα νιώσετε άσχημα αργότερα.

6:00 μμ: Ρίξτε 4 κ.σ από άλατα Epsom σε 3 ποτήρια φιλτραρισμένο νερό μέσα σε ένα βάζο. Αυτό φτάνει για 4 ποτήρια, με το καθένα να είναι γεμάτο στα 3/4. Πιείτε το πρώτο ποτήρι. Αυτό έχει σκοπό να ανοίξει την χολή για να μπορούν οι πέτρες να περάσουν. Επίσης, καθαρίζει το δρόμο, ο οποίος μπορεί να είναι φραγμένος από άλλα απόβλητα τα οποία εμποδίζουν την απελευθέρωση από τις πέτρες.

8:00 μμ: Πιείτε το δεύτερο ποτήρι.

9:30 μμ: Εάν δεν έχετε νιώσει κάποια κίνηση στο έντερό σας τις προηγούμενες 24 ώρες, κάντε ένα κλύσμα νερού.

9:45 μμ: Πλύντε καλά τα γκρέιπφρουτ ή τα λεμόνια και στύψτε τα. Θα χρειαστείτε να γεμίσετε τα 3/4 του ποτηριού. Ρίξτε το χυμό μέσα σε ένα βάζο με μισό ποτήρι ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά, μέχρι το διάλυμα να γίνει ομοιογενές. Πιείτε το μίγμα κατά τις 10:00 μμ. Εάν νιώσετε πως θέλετε να πάτε στην τουαλέτα μερικές φορές ακόμα, μπορεί να καθυστερήσετε αυτό το βήμα μέχρι και 10 λεπτά.

10:00 μμ: Καθίστε δίπλα στο κρεβάτι σας και πιείτε το μίγμα, με τη μία αν μπορείτε. Κάποιοι προτιμούν να το πιουν με ένα καλαμάκι. Όπως και να’χει μην κάνετε πάνω από 5 λεπτά να το πιείτε. Μετά ΞΑΠΛΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!

Αυτό είναι σημαντικό για να απελευθερωθούν οι πέτρες. Καθίστε ακίνητος για 20 λεπτά και προσπαθείτε να μην μιλάτε! Στείλτε θεραπευτική ενέργεια προς το συκώτι σας με τα χέρια και την φαντασία σας. Εάν μπορείτε, καλό θα ήταν να κοιμηθείτε.

Το επόμενο πρωί

6:00-6:30 μμ: Μόλις ξυπνήσετε, αλλά όχι πριν τις 6, πιείτε το 3ο ποτήρι με τα άλατα. Χαλαρώστε λίγο, διαβάστε ή διαλογιστείτε. Εάν νυστάζετε πολύ, μπορείτε να κοιμηθείτε ξανά, αν και καλό θα ήταν να είναι όρθιο το σώμα. Πολλοί νιώθουν πολύ καλά και προτιμούν να κάνουν ασκήσεις yoga.

8:00-8:30 μμ: Πιείτε το 4ο ποτήρι με τα άλατα.

10:30 μμ: Μπορείτε να πιείτε φρέσκο χυμό αυτή τη φορά. Μισή ώρα αργότερα, μπορείτε να φάτε κάποιο φρέσκο φρούτο. Μία ώρα αργότερα μπορείτε να φάτε κανονικά (αλλά ελαφριά). Μέχρι το απόγευμα ή το επόμενο πρωί θα έχετε επιστρέψει στα κανονικά και θα νιώθετε τα πρώτα σημάδια της βελτίωσης.

Συνεχίστε να τρώτε ελαφριά για τις επόμενες μέρες. Να θυμάστε πως το συκώτι και η χολή σας υποβλήθηκαν σε μεγάλο χειρουργείο, απλά χωρίς τις άσχημες παρενέργειες.

Για να καθαριστείτε πλήρως θα χρειαστούν τουλάχιστον 6 καθαρισμοί, οι οποίοι μπορούν να γίνουν με διαφορά ενός μήνα. Το σημαντικό είναι πως αφού ξεκινήσετε να το καθαρίζετε, συνεχίστε μέχρι να βγουν όλες οι πέτρες. Το να μείνει μισοκαθαρισμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη δυσφορία από το να μην γίνει καθόλου.

Σημείωση: Μην δοκιμάσετε τον καθαρισμό εάν είστε άρρωστοι, ακόμα και αν είναι απλό κρύωμα. Εάν όμως πάσχετε από κάποια χρόνια ασθένεια, τότε ένας καθαρισμός στο συκώτι θα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Credit: davidwolfe.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας