Πήγε να Τραβήξει μια Selfie αλλά δεν είχε ιδέα ότι το Κινητό του ήταν συνδεδεμένο με Εκρηκτικά. Δείτε το Σοκαριστικό Βίντεο!

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας επαναστάτης από τη Συρία ανατίναξε τον εαυτό του και τους συμπολεμιστές του βγάζοντας μία selfie με ένα κινητό, που ήταν συνδεδεμένο σε μία βόμβα. Το βίντεο, που δεν έχει ακόμα επαληθευτεί, δείχνει μέλη του στρατού της Συρίας να συγκεντρώνονται γύρω από μία κάμερα. 

Οι 8 άντρες φαίνονται να κάθονται μπροστά από μία επαναστατική σημαία και να τραγουδάνε στο μικρόφωνο, με δύο τουφέκια μπροστά τους.

Το βίντεο των 30 δευτερολέπτων δείχνει τον έναν άντρα να πιάνει ένα κινητό και να το σηκώνει για να βγάλει μία φωτογραφία μαζί με τους άλλους επαναστάτες. Ακούγεται ένας ήχος και ξαφνικά το δωμάτιο ανατινάσσεται, με φλόγες και καπνό να κρύβουν το τοπίο.

Όταν η σκόνη καθάρισε, η κάμερα φαίνεται να έχει πέσει στο πάτωμα και να τραβάει το ταβάνι. Οι επαναστάτες ακούγονται να φωνάζουν  ‘Allahu Akbar’ – το οποίο σημαίνει ‘Ο Θεός είναι μεγάλος’ – καθώς πηδάνε πάνω από την κάμερα για να βοηθήσουν τους συντρόφους τους.

Το γεγονός πως η κάμερα δεν καταστράφηκε και πως οι άντρες στο δωμάτιο δεν έχουν υποστεί μεγάλους τραυματισμούς δείχνει πως η βόμβα αυτή πρέπει να ήταν μικρότερη από άλλες που έχει χρησιμοποιήσει το ISIS στη Συρία. Δεν είναι γνωστό εάν υπήρξε κάποιος θάνατος από την έκρηξη.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες