Έχασε 38 Κιλά και Μεταμορφώθηκε! Τώρα, αποκαλύπτει τα 12 Μυστικά της για βοηθήσει και άλλες Γυναίκες να Αδυνατίσουν!

Την περίοδο του καλοκαιριού, όλοι θέλουμε να έχουμε το κατάλληλο σώμα για να βγούμε με μαγιό στην παραλία. Παρόλα αυτά, η απώλεια βάρους φαντάζει δύσκολη.

Η Arielle, κατάφερε να χάσει 38,5 κιλά μέσα σε δύο χρόνια. Για να το καταφέρει αυτό, δεν της ήταν και τόσο εύκολο. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια, αφοσίωση και αλλαγές στον τρόπο ζωής. Ωστόσο, σε μια ειλικρινή δημοσίευσή της η Arielle, αποκάλυψε ακριβώς τον τρόπο που κατάφερε να χάσει αυτά τα κιλά, ακολουθώντας αυτά τα σημαντικά βήματα.

1. Εγγραφείτε στους Weight Watchers

«Ο κύριος λόγος που γράφτηκα στους Weight Watchers, είναι επειδή πρόκειται για μια συνολική αλλαγή σώματος, όχι μόνο χάσιμο βάρους. Το πρόγραμμα βασίζεται σε ένα σύστημα πόντων, που επικεντρώνεται σε περισσότερα πράγματα από απλές θερμίδες. Τα τρόφιμα όπως τα φρούτα και τα λαχανικά είναι μηδέν πόντοι, τα άπαχα κρέατα είναι πολύ χαμηλοί πόντοι και οτιδήποτε έχει πρόσθετη ζάχαρη είναι πολύ υψηλοί πόντοι. Βασικά, οι Weight Watchers υποστηρίζουν τα μη επεξεργασμένα φαγητά – αλλά μπορείτε ακόμα να φάτε την πίτσα σας και να πιείτε το αλκοόλ σας – το κλειδί είναι να τα κάνετε όλα με μέτρο και να βρίσκετε υγιή υποκατάστατα».

2. Σταμάτησε την καταμέτρηση θερμίδων

Η Arielle τόνισε επίσης, ότι το να είσαι υγιής (τόσο νοητικά όσο και σωματικά) είναι πιο σημαντικός στόχος από την απώλεια βάρους.
«Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους σπουδών μου, έχασα 18 κιλά,» είπε. «Έδειχνα υπέροχη, έπαιρνα ατελείωτα κομπλιμέντα, αισθανόμουν πιο σίγουρη από ποτέ – αλλά στην πραγματικότητα ήμουν δυστυχισμένη. Περιόριζα τον εαυτό μου σε 400 θερμίδες την ημέρα και έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος. Θυμάμαι ότι ζυγιζόμουν κάθε πρωί και αναστατωνόμουν αν δεν είχα χάσει. Στην πραγματικότητα ζούσα μια ζωή υπό πίεση. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι πήρα όλα αυτά τα κιλά πίσω, καθώς και περισσότερα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχα επικεντρωθεί στην υγιεινή διατροφή. Ήμουν επικεντρωμένη στην απώλεια βάρους».

3. Παρακολούθησε τη δραστηριότητα, την πρόσληψη νερού και την κατανάλωση φαγητού

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Arielle σταμάτησε να νοιάζεται για το σώμα της. Αντιθέτως, έδωσε ιδιαίτερη προσοχή σε τρεις βασικές πτυχές:

«Παρακολούθησε το φαγητό: Είναι καλό να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα στο σώμα σας, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τον έλεγχο της μερίδας και να παραμείνετε υπεύθυνοι. Για μια εβδομάδα, έγραφα το επίπεδο της πείνας μου κάθε φορά που έτρωγα, κάτι που με βοήθησε να ελέγξω την όρεξή μου.

«Παρακολούθηση δραστηριότητας: Χρησιμοποιείστε δωρεάν εφαρμογές, για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τα βήματα και άλλες ασκήσεις».

«Παρακολούθηση της πρόσληψης νερού: Η ενυδάτωση είναι τόσο, τόσο σημαντική! Συχνά, όταν νομίζετε ότι πεινάτε, στην πραγματικότητα διψάτε. Κατεβάστε την εφαρμογή Plant Nanny, η οποία σας ζητά να εισαγάγετε τις πληροφορίες του σώματος σας και σας επιτρέπει να φυτέψετε χαριτωμένα λουλούδια καθώς πίνετε περισσότερο νερό. Έχει επίσης προειδοποιήσεις, για να μπορείτε πάντα να βλέπετε πόσα ποτήρια πρέπει να πιείτε ακόμη την ημέρα».

4. Άρχισε να τρώει το πρωινό σωστά

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. «Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, δεν έτρωγα ποτέ πρωινό. Νόμιζα ότι όσο λιγότερο έτρωγα, τόσο περισσότερο βάρος θα έχανα, αλλά η κατανάλωση περισσότερου πρωινού με βοήθησε πραγματικά. Τρώγοντας για πρωινό γεύματα όπως μια ομελέτα με φρούτα, με κρατούσε χορτάτη για περισσότερο και σταμάτησα να τρώω ότι έβρισκα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας».

5. Άρχισε να περπατά παντού

«Δεν ήμουν άτομο της γυμναστικής και ήξερα ότι η προσπάθεια να τρώω υγιεινά και να ασκούμε έντονα καθημερινά, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Έτσι, αποφάσισα να αρχίσω να περπατάω περισσότερο και παντού. Φορούσα τα αθλητικά μου και πήγαινα με τα πόδια στη δουλεία. Η πρώτη φορά μου φάνηκε σαν μια αιωνιότητα, αλλά όσο περισσότερο το έκανα, τόσο πιο εύκολα μου φαίνονταν τα δρομολόγια.

6. Δεν άφησε τους άλλους να τη ρίξουν

«Το να γνωρίζεις ότι το βάρος σου σε έχει πάει πίσω σε τόσους πολλούς τομείς στη ζωή σου και να ακούς και τους άλλους να στο υπενθυμίζουν κάθε λεπτό, είναι πολύ άσχημο. Αλλά αυτή ήταν μόνο μια ακόμη ανθυγιεινή μου συνήθεια».

7. Έμαθε να μαγειρεύει

Η Arielle δεν ήξερε να μαγειρεύει. Αλλά παρακολουθώντας απλά μαθήματα στο YouTube, σύντομα έμαθε περισσότερα για την πρόσληψη θερμίδων της:

«Αυτή ήταν μια τεράστια αλλαγή για μένα. Συνήθιζα να παραγγέλλω τρεις έως και πέντε φορές την εβδομάδα. Δεν ήξερα καν πώς να κόψω λαχανικά».

8. Έκοψε την επιπλέον ζάχαρη

Η ζάχαρη είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσει κανείς βάρος και η Arielle ευτυχώς το κατάλαβε.

«Αν και αυτό μπορεί να είναι προφανές για πολλούς ανθρώπους, εγώ δεν ήξερα πόσο φρικτή είναι η ζάχαρη… η προστιθέμενη ζάχαρη είναι αναπόφευκτη, αλλά εάν μειώσετε την κατανάλωσή της και εστιάσετε περισσότερο στη φυσική ζάχαρη – όπως τα φρούτα, το μέλι και το γάλα – είναι καλύτερα.»

9. Κατανάλωσε πρωτεΐνη

«Η πρωτεΐνη μας κρατά γεμάτους, επομένως ψάχνω για τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Ενώ οι άνθρωποι τείνουν να συσχετίζουν πρωτεΐνες με το κρέας, μπορείτε επίσης να πάρετε μια υγιή δόση από τα φασόλια, το γιαούρτι, τα αυγά, το τυρί, τα καρύδια και τους σπόρους».

10. Έκοψε το ποτό

Η Arielle δήλωσε ότι η απόφασή της να κόψει το ποτό ήταν συνειδητή, αλλά πολλοί άνθρωποι δυσκολεύτηκαν να το αποδεχθούν:
«Η κοινωνική μου ζωή περιστρέφονταν γύρω από το ποτό, αλλά διασκεδάζω εξίσου χωρίς να κάνω βόλτες στα μπαρ. Οι άνθρωποι είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι δεν διασκεδάζω χωρίς ποτό».

11. Τελικά κατάφερε να γραφτεί στο γυμναστήριο

«Γράφτηκα στο Crunch Gym περίπου πέντε μήνες μετά την έναρξη του Weight Watchers. Αρχικά, είχα κολλήσει με το διάδρομο, αλλά μετά συνέχισα κάνοντας και μαθήματα zumba, χορό και άλλα. Τελικά το αγάπησα!

12. Αλλά πάνω απ’ όλα, έμαθε να αγαπά τον εαυτό της

«Αυτή είναι η πιο δύσκολη πρόκληση όλων. Ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένη με το σώμα μου και αυτό με είχε πάει πίσω. Χρειάζεται ακόμα να χάσω κάποιο βάρος, αλλά έχω αρχίσει να αισθάνομαι άνετα με το σώμα μου. Αισθάνομαι ότι γίνομαι το άτομο που αξίζω να είμαι».

Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι η Arielle κατάφερε να κάνει μια τόσο δραματική αλλαγή στις συνήθειες της. Αν σκοπεύετε να χάσετε βάρος αυτό το καλοκαίρι, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τις συμβουλές της για μια πιο υγιεινή ζωή.

Credit: Foodenvy

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας