Όταν έβαλε αυτό το Σφαιρικό Παγάκι στο Πιάτο, απορήσαμε. Αλλά μόλις είδαμε να το Κόβει Πάθαμε την ΠΛΑΚΑ μας..!

Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με το φαγητό, τότε σας έχουμε μια γιαπωνέζικη συνταγή για γλυκό που είναι η τελευταία τάση στην Ιαπωνία! Το μοναδικό γλυκό μοιάζει με μια φυσαλίδα νερού και ονομάζεται Japanese water cake. Σας έχουμε έτοιμη τη συνταγή!

Βήμα 1
Ξεκινήστε βάζοντας 12 γραμμάρια ζάχαρης σε μια κατσαρόλα.

Βήμα 2
Προσθέστε 15 γραμμάρια σκόνη άγαρ στη κατσαρόλα. Το άγαρ είναι μπαχαρικό σε σκόνη που περιέχει 84% φυτικές ίνες και παράγεται από καθαρό εκχύλισμα λευκών φυκιών. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με μπαχαρικά.

Βήμα 3
Αναμείξτε τα συστατικά ενώ προσθέτετε 500 ml νερό στη κατσαρόλα.

Βήμα 4
Ώρα να δυναμώσετε τη ζέστη. Φτάστε μέχρι σημείο βρασμού και ανακατεύετε με σύρμα.

Βήμα 5
Αναρωτιέστε πως θα κάνετε το γλυκό σφαιρικό; Μέσα σε ειδικά καλούπια! Γεμίστε τα και βάλτε τα στο ψυγείο για 2 ώρες.

Βήμα 6
Προσεκτικά αφαιρέστε από τα καλούπια. Προσέξτε μη σκάσει το cake!

Βήμα 7
Προσθέστε παραδοσιακές γιαπωνέζικες γαρνιτούρες, όπως αλεύρι σόγιας και σιρόπι καστανής ζάχαρης στο πιάτο και απολαύστε!

Δείτε μια παρόμοια συνταγή με ολόκληρες φράουλες στο εσωτερικό!

Credit: diply.com

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα