Δείτε τηv Aπίστευτη Mεταμόρφωση αυτoύ του 5χρovoυ Aγoριoύ ΜOΝO με Mακιγιάζ. Θα εκπλαγείτε με το Αποτέλεσμα!

Ενώ το μακιγιάζ χρησιμοποιείται κυρίως για να τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, μπορεί επίσης να έχει και το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Η Magali Beauvue, μία make up artist από το Παρίσι κάνει συνεχώς αναρτήσεις με τέτοιες απίστευτες μεταμορφώσεις στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η τελευταία της δημιουργία είναι ο γιος ενός πελάτη της, Dylan, τον οποίο μεταμόρφωσε σε μία μίνι έκδοση του Drake.

Το μικρό αγόρι κάθεται σε μία καρέκλα και η Ms Beauvue αρχίζει να ‘δημιουργεί’ πάνω στο πρόσωπό του και να τον γεμίζει μακιγιάζ. Χρησιμοποίησε ακόμα και σκούρο μακιγιάζ για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση από γένια γύρω από το στόμα του.

Τελειώνοντας, τον έχει κάνει ίδιον με το γνωστό μουσικό. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και λιγάκι ανατριχιαστικό, με πάνω από 975,000 ανθρώπους να έχουν θαυμάσει αυτή την απίστευτη μεταμόρφωση. Είπε πως χρειάστηκε μία ολόκληρη ώρα για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα.

‘Ήταν ένα μικρό αγόρι και ήξερα πως δεν ήταν σωστό να τον κάνω να ταλαιπωρηθεί για πολύ ώρα… η μεταμόρφωση έπρεπε να γίνει γρήγορα. Εκείνος όμως τελικά πέρασε πολύ ωραία και όταν στο τέλος κοιτάχτηκε στον καθρέφτη, είπε: “Όντως μοιάζω με τον Drake τώρα!”‘

Μία εκπληκτική καλλιτέχνιδα!

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες