Υπάρχει σημαντικός λόγος: Εξέταση για HIV έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και όχι μόνο, εξετάστηκε για HIV στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας στέλνοντας μήνυμα για την σεξουαλική υγεία.

Για σημαντικό σκοπό:

Για HIV εξετάστηκαν ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εξέτασης ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης επισκέφτηκαν το Κέντρο Πρόληψης & Σεξουαλικής Υγείας Athens Checkpoint και εξετάστηκαν για τον HIV στέλνοντας το μήνυμα ότι η εξέταση είναι κάτι πολύ απλό, ανώδυνο και γρήγορο, αλλά ουσιώδες και αποτελεσματικό.

Τα κέντρα Checkpoint σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέμειναν ανοιχτά καθημερινά καθόλη τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εξέτασης (15-22/5, πλην Κυριακής) παρέχοντας δωρεάν, γρήγορες και εμπιστευτικές εξετάσεις HIV χωρίς ραντεβού, παράλληλα με τη διενέργεια εξωτερικών δράσεων σε διάφορα σημεία των δύο πόλεων.

Η εξέταση για τον HIV είναι εξαιρετικά σημαντική, δεδομένου του ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να γνωρίζει κανείς αν έχει εκτεθεί στον ιό. Η έγκαιρη διάγνωση και έναρξη της αντιρετροϊκής αγωγής εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή πορεία της HIV λοίμωξης, η οποία πλέον αποτελεί μια χρόνια διαχειρίσιμη ιατρική κατάσταση.

Τα κέντρα Checkpoint σε Αθήνα (Πιττάκη 4, Μοναστηράκι, 1ος όροφος) και Θεσσαλονίκη (Εγνατία 112, 3ος όροφος) συνεχίζουν να παρέχουν δωρεάν, γρήγορες εξετάσεις για HIV και ηπατίτιδα B και C, από Τρίτη μέχρι και Σάββατο 12.00 – 20.00.

Δείτε τις εικόνες

Related posts

Απόφαση σταθμός για τη χώρα μας: Διαγραφή 18.504 ευρώ από δανειολήπτη – Πώς τα κατάφερε

Κίνηση ματ από Σκλαβενίτη: Ιδού τι αγόρασε και τρέμουν οι ανταγωνιστές του

Τρένο παρέσυρε λεωφορείο – Φρικτός θάνατος για 37χρονη γυναίκα στη Βραζιλία