Σπάει τη σιωπή της η Κρίστη Καθάργια: «Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα με τον Γιώργο Μαυρίδη»

Μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και τον ερχομό του Άκη στη ζωή της που ήταν όπως είπε δώρο!

“Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιο μου”

Την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη παραχώρησε η Κρίστη Καθάργια στην Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της Τρίτης. Μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Μαυρίδη, η Κρίστη Καθάργια εκμυστηρεύτηκε όλα τα συναισθήματα της μετά το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο της, τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο γιος της και την απιστία.

Πιο συγκεκριμένα, η Κρίστη Καθάργια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει είναι ο ερχομός του Άκη! Δεν περιγράφεται! Από εκεί και πέρα αλλάζει όλη η ζωή σου μόνο προς το καλό, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα και μπαίνουν σε σειρά οι προτεραιότητες σου αυτόματα».

«Χώρισα με τον Γιώργο και είμαι μόνη αυτή την περίοδο. Θεωρώ ότι κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιο μου, δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα η οποία με στεναχωρεί πολύ δεν θέλω να την κάνουμε άλλο».

«Με έχουν απατήσει και μια φορά το έχω πιάσει. Νόμιζα ότι την συγχωρώ την απιστία αλλά τελικά δεν το συγχώρεσα ποτέ» συμπλήρωσε, επίσης, η Κρίστη Καθάργια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR. «Ίσως σε άλλα κομμάτια της ζωής μου να έχω μετανιώσει για κάποιες αποφάσεις που έχω πάρει.

Related posts

Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή: Η ανακοίνωση που έκανε και η δύσκολη απόφαση για την υγεία της

“Αντίο αγαπημένε μου”: Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα – Όλοι στο πλευρό του

“Δεν με κρατάνε στην τηλεόραση για αυτό”: Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την ερώτηση που δέχθηκε