Μαύρο πέπλο στα Τρίκαλα: Θρήνος για τον θάνατο του 37χρονου αστυνομικού Σπύρου Μπαντίκου που ξεψύχησε στην άσφαλτο

Θρήνος για τον 37χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε στην άσφαλτο και χάθηκε τόσο νέος μαζί με ένα 19χρονο παιδί επίσης θύμα του τροχαίου.

Πένθος για τον αστυνομικό μας

Τα Τρίκαλα βυθίστηκαν ξανά στο πένθος με τον άδικο χαμό του 37χρονου αστυνομικού στη Λ. Αθηνών. Ο αδικοχαμένος Σπύρος Μπαντίκος έχασε τη ζωή του, τα ξημερώματα της Δευτέρας μαζί με ένα 19χρονο παιδί.

Ο 37χρονος Σπύρος Μπαντίκος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών, σύμφωνα με ενημέρωση από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.

Τραγική ειρωνεία ότι μόλις πριν από 10 ημέρες σκοτώθηκε ακόμη ένας Τρικαλινός αστυνομικός, σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού.

Θρήνος στα Τρίκαλα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Λ. Αθηνών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και κινήθηκε προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να παρασύρει μια μηχανή στην οποία επέβαινε ο Σπύρος Μπαντίκος και ένα ακόμη 19χρονο παιδί και η οποία κινούνταν εκείνη τη στιγμή στη δεξιά λωρίδα

Αυτοκίνητο και μηχανή προσέκρουσαν στη συνέχεια σε δύο σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα επί της λεωφόρου.

Χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβιστούν δύο άτομα ηλικίας 37 και 19 ετών τα οποία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες οι αναβάτες της μοτοσικλέτας.

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε λίγο αργότερα ο θάνατός τους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα