“Τζάμπα” το Ντουμπάι μπροστά στη Μύκονο: Είδαν την απόδειξη και «έμειναν», πλήρωσαν 1 μηνιάτικο για μια ντουζίνα στρείδια

Σοκ έχει προκαλέσει σε εστιατόριο στην Μύκονο, χρέωσε με εξωπραγματικές τιμές το φαγητό στους ξένους, όπως καταγγέλλουν οι τουρίστες στο νησί.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Mirror, το εστιατόριο “DK Oyster” στο νησί των ανέμων έχει αποκτήσει μια πολύ άσχημη φήμη, καθώς οι Βρετανοί που επισκέπτονται την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έχουν προειδοποιηθεί για το διαβόητο εστιατόριο που φημίζεται για τις εξωπραγματικές τιμές του.

Φουσκωμένοι λογαριασμοί

Το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει δεχτεί σειρά παραπόνων, επί σειρά ετών, από πελάτες, για τους “φουσκωμένους” λογαριασμούς του στα γεύματα και τα ποτά, με αποτέλεσμα αρκετοί τουρίστες που επέστρεψαν από το νησί, μοιράστηκαν παρόμοιες ιστορίες, ότι τους προσφέρθηκαν στρείδια, χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι κοστίζουν σχεδόν 30 ευρώ το κομμάτι.

Ως εκ τούτου, πάθαιναν σοκ όταν τελικά έπαιρναν στα χέρια τους τον λογαριασμό, ο οποίος τους κόστιζε εκατοντάδες ευρώ.

Δεκάδες παράπονα από τουρίστες για το εστιατόριο της Μυκόνου

Ανάμεσα στα θύματα ήταν ένα ζευγάρι νεόνυμφων, το οποίο σοκαρίστηκε, όταν τους δόθηκε ο λογαριασμός στο beach bar του εστιατορίου.

Οι νιόπαντροι, Λίντσεϊ Μπριν και Άλεξ, πέρασαν από το εν λόγω εστιατόριο για ένα «γρήγορο σνακ», ένα απόγευμα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Μπαίνοντας το ζευγάρι, από το Τορόντο του Καναδά, ωθήθηκαν να παραγγείλουν στρείδια και στη συνέχεια ζήτησαν μια μπύρα και ένα κοκτέιλ.

Όπως υπογράμμισε η 30χρονη γυναίκα “μας είπαν αμέσως “θέλετε στρείδια;”. Ήταν πολύ επιθετικοί. Είπαμε ναι και εκείνος είπε “μια ντουζίνα;” οπότε είπαμε ναι γιατί μια ντουζίνα είναι μια τυπική παραγγελία. Όταν ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, πήγα στην τουαλέτα και έβαλαν τον άντρα μου να πάει σε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του καταστήματος για να πληρώσει, κάτι που είναι περίεργο. Του έδωσαν τον λογαριασμό και ήταν πάνω από 400 ευρώ. Ήταν σοκαρισμένος και ζήτησε εξηγήσεις”.

Εξοργισμένοι οι πελάτες

Παρόμοια ιστορία αφηγείται και η 43χρονη Σέριλ, η οποία ισχυρίστηκε ότι η παρέα των φίλων της παραπλανήθηκε και πλήρωσε πάνω από 1.300 λίρες για δύο πιάτα, μια σαλάτα και ψωμί στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Αντίστοιχα και η Τζέσικα με τον Άνταμ, ένα νεαρό ζευγάρι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έπρεπε να πληρώσουν έναν λογαριασμό 800 ευρώ για δύο ποτά, τέσσερα καβουροπόδαρα και μια σαλάτα στο διαβόητο εστιατόριο, καθώς πίστευαν ότι τα κοκτέιλ κόστιζαν 25 ευρώ το καθένα.

Ο Τζακ από το Λονδίνο ήταν άλλος ένας δυσαρεστημένος πελάτης, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι σερβιτόροι δεν του πρόσφεραν μενού όταν κάθισε και του είπαν προφορικά τον κατάλογο.

Στη συνέχεια, παρήγγειλε δύο τεκίλες, δύο μπύρες και μερικές γαρίδες, οι οποίες, όταν έφτασαν, περιείχαν μόνο «έξι γαρίδες», αλλά χρεώθηκε με 360 λίρες, δηλαδή σχεδόν 420 ευρώ.

H προειδοποίηση του Tripadvisor προς τους υπευθύνους του εστιατορίου

Αρκετοί είναι οι πελάτες που έχουν κάνει παράπονα στο Tripadvisor, το οποίο, νωρίτερα φέτος, έβγαλε «προειδοποίηση ασφαλείας» στη σελίδα του για το εστιατόριο.

Η προειδοποίηση αναφέρει τα εξής: «Το Tripadvisor έχει λάβει γνώση πρόσφατων αναφορών ή γεγονότων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με αυτό το κατάστημα, τα οποία ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζονται στις κριτικές που βρίσκονται σε αυτή την καταχώριση. Κατά συνέπεια, ενδέχεται να επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πρόσθετη έρευνα για πληροφορίες σχετικά με αυτό το κατάστημα όταν κάνετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια».

Η Mirror καταλήγει ότι οι ντόπιοι χρεώνονται με πολύ χαμηλότερες τιμές. Ένας εργαζόμενος, γνωστός ως Κώστας, πληροφορήθηκε ότι μπορούσε να πάρει έξι στρείδια με 29 ευρώ, την ίδια στιγμή που για τους τουρίστες κοστίζει 17 ευρώ το κομμάτι.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα