Ανείπωτος θρήνος: Πέθανε 28χρονος μετά από απίστευτη ταλαιπωρία τον γυρνούσαν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο

Τραγικό φινάλε είχε ένας 28χρονος άνδρας από την Φαλάνη, οποίος έφυγε από την ζωή την Δευτέρα, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία και προκαλώντας ερωτηματικά.

Έδωσαν αγώνα οι γιατροί

Συγκεκριμένα, ο αδικοχαμένος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και χρειάστηκε να διακομισθεί με ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι γιατροί έδωσαν αγώνα, για να τον κρατήσουν στη ζωή, όπως αναφέρει το paidis.com, αλλά λόγω έλλειψης μηχανήματος για στεφανιογραφία, κρίθηκε αναγκαίο η διακομιδή του σε ένα από δύο νοσοκομεία που διαθέτουν τέτοια μηχανήματα, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Πιθανότατα λόγω έλλειψης σε κρεβάτι ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό, ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου τελικά δεν άντεξε και κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού.

Ταλαιπωρία για την οικογένεια του 28χρονου άνδρα

Ο Γολγοθάς για την οικογένεια του νεαρού συνεχίζεται, καθώς η σορός του θα πρέπει να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, ώστε να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή.

Related posts

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της