Ο Γκλέτσος “δίκασε” τον Παπακαλιάτη: Δεν έπρεπε να παίξει στο Maestro, δεν ήταν του ίδιου επιπέδου…»

Στην εκπομπή “Breakfast@Star” παραχώρησε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος, οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τις τηλεοπτικές σειρές, τον έρωτα και τα γηρατειά.

Όσα αποκάλυψε

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός: «Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο Σασμός, το Maestro, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου με τους υπόλοιπους. Εκεί «μπατάρει» το πράγμα».

Για τις δυσκολίες στη ζωή του, ο Απόστολος Γκλέτσος επεσήμανε:«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι βγήκα δήμαρχος στη Στυλίδα, ήμουν στην εντατική μαζί με τον πατέρα μου, γιατί είχε προβλήματα με την καρδιά του. Εγώ μετά το πρόβλημα υγείας μου, κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δε φοβάμαι τον θάνατο αυτό καθ’ αυτό, αλλά δεν θέλω να μείνω κατάκοιτος. Ο πατέρας μου ήταν 6 χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος».

Για τον έρωτα, σημείωσε: «Όσο περνάνε τα χρόνια δεν ζεις τον έρωτα όπως στα 20 και τα 25. Το γήρας έρχεται και διαμορφώνει καταστάσεις. Εμένα δε μου αρέσει που γερνάω», ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως στο παρελθόν είχε καβαλήσει το καλάμι λόγω της δημοσιότητας.

Δείτε το video

Related posts

Για τον Θανάση, τον Κώστα και τον Παύλo: Η οικογένεια Γιαννακόπουλου στέλνει το 7ο αστέρι ψηλά στον ουρανό με μια συγκινητική φωτογραφία

Φλέγεται η Λεωφόρος, καίγεται όλη η Ελλάδα: Πανηγυρίζουν στους δρόμους της Αθήνας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Γνωστός Τικτοκερ αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τα τυχερά παιχνίδια – Δεν θα το πιστεύετε τι κανουν