Τραγικός απολογισμός θυμάτων στα Τέμπη: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης από την Καβάλα

Νεκρός στο δυστύχημα των Τεμπών ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής  μόλις στα 22 του χρόνια που έριξε την οικογένειά του στο πένθος.

Ποιος ήταν ο 22χρονος

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Θεσπρωτού Ιορδάνης Αδαμάκης, γεννηθείς στις 4 Αυγούστου 2000 είναι ένα από τα δεκάδες θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Ο Ιορδάνης Αδαμάκης άρχισε την καριέρα του από τον Βρασίδα Νέας Περάμου, έχοντας και καταγωγή από τη συγκεκριμένη περιοχή. Από εκεί και πέρα αγωνίστηκε στον ΑΟ Καβάλα από το καλοκαίρι του 2018, ενώ ως μέλος του κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το 2019.Τη σεζόν 2019 – 2020 αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΑΟΚ στο Νέστο Χρυσούπολης. Επέστρεψε στον ΑΟΚ πριν πάει στην ομάδα της Ρόδου το 2022.Στην τελευταία θερινή μεταγραφική περίοδο έφτασε κοντά στην επιστροφή του στους «Αργοναύτες», όμως τελικά υπέγραψε στον Θεσπρωτό για να αγωνιστεί στη Super League 2 και πάλι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η οικογένειά του κλήθηκε στη Λάρισα για την αναγνώριση της σορού του στο Γενικό Νοσοκομείο, χωρίς να γνωρίζει ότι ο άτυχος νεαρός επέβαινε στο μοιραίο τρένο…

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα