«Μητέρα κοιμήσου γιατί θα αργήσω»: Η μητέρα του Τάσου όμως δεν κοιμήθηκε εκείνο το βράδυ

Με κομμένη την ανάσα γονείς και συγγενείς αγνοουμένων περιμένουν κάποιο νέο γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Ο 20χρονος Τάσος

Όσο οι ώρες περνούν, όλο και σβήνουν οι ελπίδες ότι θα εντοπιστούν ζωντανοί οι αγνοούμενοι, την ώρα μάλιστα που επικρατεί μεγάλη σύγχυση για τον πραγματικό αριθμό.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί, βρίσκεται και ο 20χρονος Αναστάσιος Κουτσόπουλος, ο οποίος επιβιβάστηκε στο τρένο, στην Καρδίτσα, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο φοιτητής Γεωπονικής μίλησε με τη μητέρα του λίγες ώρες αφότου είχε μπει στο τρένο. Στις 22:50, μόλις λίγα λεπτά προτού συγκρουστούν οι δύο αμαξοστοιχίες, ο 20χρονος μίλησε στο τηλέφωνο με τη μητέρα του. Σύμφωνα με το Star, το παλικάρι είδε ότι υπήρχε καθυστέρηση και φέρεται να είπε στη μητέρα του «μαμά κοιμήσου γιατί θα αργήσω».

Έκκληση από τους αγαπημένους του

Μια ώρα μετά, η μητέρα του που δεν είχε κοιμηθεί, είδε το τρομερό δυστύχημα στις ειδήσεις και άρχισε να καλεί το παιδί της, όμως δεν κατάφερε ποτέ να επικοινωνήσει μαζί του.

Παράλληλα, η σύντροφός του, Μαριέττα Αλεξανδρή, μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει.

«Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι» είπε η νεαρή γυναίκα φανερά συντετριμμένη και συμπλήρωσε:

«Έχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει. Ψάξαμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία».

Όπως εξήγησε, η ίδια είχε μιλήσει μαζί του περίπου μια ώρα πριν το δυστύχημα, όταν, δηλαδή, είχε επιβιβαστεί στο τρένο. «Δεν μου είχε μεταφέρει ότι κάτι τον ανησυχεί. Ήξερα ότι είχε πάρα πολύ κόσμο και ότι καθόταν κάπου ανάμεσα στο δεύτερο και στο τρίτο βαγόνι» πρόσθεσε η κοπέλα σύμφωνα με την οποία οι γονείς του συντρόφου της βρίσκονται ήδη στη Λάρισα.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»