Τον είχα σαν πατέρα, σαν Θεό: Ξεσπούν τα θύματα του προπονητή – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το μασάζ και τα αγγίγματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της σύλληψης του προπονητή του Τάεκβοντο, ήταν απαθής και αμίλητος, μετά από καταγγελία αθλητριών του, πως βίαζε μαθήτριες του, ηλικίας από 12  έως 16 ετών. Νέα στοιχεία, έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 44χρονο προπονητή tae kwon do στην Ηλιούπολη.

Η στιγμή της σύλληψης

Όταν οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων έφτασαν μπροστά του και του ανακοίνωναν τις βαριές κατηγορίες εναντίον του εκείνος στάθηκε αμίλητος απέναντι τους και με ένα βλέμμα απλανές και απαθές, άπλωσε τα χέρια του και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως αναφέρει η Κατερίνα Μαστραντωνάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, κανένα από τα πέντε θύματά του δε γνώριζε κατά τη διάρκεια που τις κακοποιούσε, ότι αυτό συμβαίνει και με άλλα κορίτσια.

Κάθε μία πίστευε ότι βίωνε μόνη της τον εφιάλτη. Μάλιστα, δυο κορίτσια ήταν και φίλες. Είχαν πάει στη σχολή του σε ηλικία 9- 10 ετών. Ξεκίνησε να τις κακοποιεί, όπως ανέφεραν, μετά τα 12 και πάντα μέσα στο σπίτι του. Ξεκινούσε να τους λέει «πόσο όμορφη είσαι… έχεις υπέροχο σώμα και είσαι εξαιρετική αθλήτρια».

Μετά την προπόνηση, όταν τους έκανε μασάζ, άρχισε σιγά σιγά να τις αγγίζει σε διάφορα σημεία.

«Τον είχα σαν πατέρα, σαν Θεό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι ο άνθρωπος αυτός σιγά σιγά με χειραγώγησε για να φτάσει σε αυτό σημείο» υποστήριξε χαρακτηριστικά μία από τις καταγγέλλουσες, οι οποίες πια έχουν ενηλικιωθεί.

Ένα άλλο κορίτσι ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Ακόμα και οι γονείς μου τον καλούσαν και τρώγαμε μαζί, μέχρι και στο εξοχικό μας είχε έρθει».

Δείτε το ρεπορτάζ:

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα