“Πόσο σπαστική είσαι”: Aποκαλύφθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε για πρώτη φορά τι σκέφτεται – Δηλώσεις που θα συζητηθούν

Στον καναπέ της εκπομπής «Μαμά-δες» θα βρεθεί καλεσμένη το απόγευμα του Σαββάτου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του «Happy Day», σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά, μεταξύ άλλων, μιλά για τον ρόλο της ως μητέρα, για τις στιγμές που νιώθει ότι δεν τα έχει καταφέρει, αλλά για το πόσο εκνευριστική νιώθει κάποιες φορές.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα

«Μετράω τα χρόνια μου στο Happy Day με την κόρη μου την Μαίρη, γιατί ήμουν 5 μηνών έγκυος σε εκείνη μόλις ξεκίνησα στην εκπομπή», εξομολογείται αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει: «Και στο κομμάτι της δουλειάς, υπάρχουν οι καλύτερες μέρες και οι πιο δύσκολες μέρες. Και στον γάμο, και στα παιδιά. Είναι μια συνεχής μάχη, αλλά αυτό που προσπαθώ είναι να κάνω pampering στον εαυτό μου, ότι κανείς δεν είναι τέλειος και να μην μαστιγώνομαι. Δεν χρειάζεται να φορτώνω τον εαυτό μου με τύψεις και ενοχές. Κάνω ό,τι μπορώ, τηρουμένων των αναλογιών για την οικογένεια και τα παιδιά μου. Αν μια μέρα δεν τα έχω πάει τόσο καλά, λέω “δεν πειράζει, λέω θα τα πάω την επόμενη μέρα”.

«Έχω μια τελειομανία που θεωρώ ότι είναι κουραστική για τους γύρω μου. Μπορεί να έχει πλάκα στο ότι ίσιωσα τον πίνακα, αλλά στο ότι θα πω στην κόρη μου για τις κάλτσες που θα βάλει που δεν ταιριάζουν χρωματικά με τα ρούχα της, είναι ένας δικός μου ψυχαναγκασμός. Καμία φορά ακούω τον εαυτό μου και λέω “πόσο σπαστική είσαι και εκνευριστική, χαλάρωσε λίγο έστω το ύφος σου», σημειώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το απόσπασμα:






Related posts

Τέλος η Δανάη Μπάρκα από την πρωινή ζώνη του Mega, μετά από τέσσερα χρόνια παίρνει την θέση της η Φαίη Σκορδά;

«Συγκοπή» ο Γιώργος Λιάγκας: Σε δυσμενή θέση ο παρουσιαστής, του ανακοίνωσαν την ωμή αλήθεια

Το τσιφτετέλι των 5 εκατ. προβολών: Κατακτά το Youtube και «κολάζει» άπαντες