40 χρόνια μαζί έχουν μια υπέροχη κόρη: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του Βασίλη Καρρά που στέκεται βράχος στο πλευρό του

Ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, στην ελληνική μουσική βιοτεχνία, είναι ο Βασίλης Καρράς. Ο γνωστός τραγουδιστής, έχει χαράξει την δική του πορεία και κρατάει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με τη σύζυγό του μετρά πάνω από 40 χρόνια κοινής πορείας και η ίδια στέκει «βράχος» στο πλευρό του, ειδικά τώρα που έχει επιβαρυνθεί η υγεία του.

Οι σπάνιες κοινές εμφανίσεις με την σύζυγο του

Μπορεί εμείς να τον έχουμε συνηθίσει να τραγουδά με την βαριά φωνή του στα μπουζούκια, ωστόσο, όταν επιστρέφει στο σπίτι του είναι ο κλασικός οικογενειάρχης. Ο κορυφαίος τραγουδιστής, είναι παντρεμένος εδώ και περίπου 40 χρόνια με την αγαπημένη του Χριστίνα την οποία γνώρισε σε μια disco, ενώ έχουν αποκτήσει και μια κόρη την Ειρήνη που πρόσφατα παντρεύτηκε.

«Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω…», είχε πει παλαιότερα ο Βασίλης Καρράς για τη σύζυγό του.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του