Θρήνος στην άσφαλτο: Γνωστός επιχειρηματίας ο 50χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Η Έκκληση της ΕΛΑΣ

Έκκληση κάνει η ΕΛΑΣ για πληροφορίες από μάρτυρες, σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο του 50χρονου για να ριχτεί φως στην υπόθεση. Θρήνος για τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Χατζηβασιλα που άφησε πίσω την οικογένεια του.

Το μοιραίο τροχαίο

Τραγικό θάνατο βρήκε στην άσφαλτο της Λεωφόρου Ποσειδώνος, ο γνωστός επιχειρηματίας και συγγραφέας Γιώργος Χατζηβάσιλας. Ο 50χρονος επέβαινε σε μηχανή, όταν αυτή προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όμως, της Τροχαίας Καλλιθέας, στο δυστύχημα εμπλέκεται ένα αυτοκίνητο.

Ο Γιώργος Χατζηβάσιλας ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα, ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών, έχοντας καταγωγή από το Παραδείσι Ρόδου. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα όπου και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία ενώ επί δεκατρία χρόνια είχε τη δική του εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας.

Τον τελευταίο καιρό ασχολούνταν με το life & business coach ενώ είχε γράψει και βιβλίο σχετικά με αυτό.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, ο 50χρονος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει δημόσια έκκληση στους πολίτες, για παροχή πληροφοριών για το δυστύχημα. Όπως αναφέρει σχετικά:

«Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 21:10, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος“, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, όταν μοτοσικλέτα, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της».

Όπως τονίζεται από την ΕΛΑΣ «σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα συλλεχθέντα στοιχεία προκύπτει η εμπλοκή στο δυστύχημα αυτοκινήτου σκούρου χρώματος, τύπου σεντάν».

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί:

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας, στα τηλέφωνα 210-9542093, 210-9542062 και 210-9542003».

Όπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος έχασε τη ζωή του όταν, οδηγώντας, γύρω στις 9, τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του στην περιοχή της Καλλιθέας στην Αθήνα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Χατζηβάσιλα σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην τοπική κοινωνία του Παραδεισίου, αλλά σε ολόκληρη τη Ρόδο, καθώς ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός.

Η σπαρακτική ανάρτηση του  Κώστα Θανόπουλου

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του πολύ καλού μου φίλου Χατζηβασιλα Γιώργου θλίβομαι, στεναχωριέμαι, πονάω.
Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα αγαπημένε μου Γιώργο.
Υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας υπέροχος φίλος και δεν θα ξεχάσω την στήριξη του στο πρώτο μου βιβλίο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα