Κωνσταντίνος Βασάλος: Η νίκη στο Asian Express, η σχέση με την Βαλαβάνη, το survivor και η θέση του παρουσιαστή

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τον γνωρίσαμε το 2017, μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor κι από τότε έγινε αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Όπως ξέρουμε ασχολείται με τον αθλητισμό και κυρίως με το body building, έχει δικό του γυμναστήριο και έχει κάτσει στην καρέκλα του παρουσιαστή, δίπλα στην Σίσσυ Χρηστίδου. Φέτος, τον είδαμε να συμμετέχει μαζί με το φίλο του, Fipster, στο νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, «Asia Express», στο οποίο αναδείχτηκαν οι μεγάλοι νικητές.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ζωή του μέχρι σήμερα

Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1989 στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι και σήμερα ενώ έχει καταγωγή από τη Σίφνο και την Καρδίτσα. Όταν τελείωσε το σχολείο, ξεκίνησε να ασχολείται πιο ενεργά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το body building. Έναυσμα για την ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο άθλημα ήταν η οικογένειά του καθώς ο πατέρας του, Γιάννης, και η αδερφή του, Μαριάννα, ήταν πρωταθλητές στο body building.. Παράλληλα με την ενασχόληση του ως επαγγελματίας αθλητής δούλευε στο γυμναστήριο του πατέρα του.

Μετά το παιχνίδι, αποφάσισε να δοκιμαστεί και στην τηλεόραση και τη σεζόν 2017-2018 συμπαρουσίασε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου την ψυχαγωγική εκπομπή “Εδώ” που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ.Ακολούθησε η εκπομπή “Εδώ Survivor” που αργότερα μετονομάστηκε σε “Survivor Panorama”.Από τον Οκτώβριο του 2018, μέχρι πρόσφατα ήταν συμπαρουσιαστής της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open TV “Έλα Χαμογέλα”.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η συμμετοχή στο Survivor

To 2017, πήρε μέρος στον πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από επτά χρόνια. Τελικά ύστερα από διάφορα δοκιμαστικά επιλέχτηκε ως ένας από τους 13 συμμετέχοντες στην ομάδα των “Μαχητών’’. Για τα γυρίσματα του παιχνιδιού εγκαταστάθηκε στον Άγιο Δομίνικο για πέντε περίπου μήνες φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού. Στον προημιτελικό του κύκλου αυτού το τηλεοπτικό κοινό τον επέλεξε για την τελική τριάδα μαζί με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη κατακτώντας την τρίτη θέση. Όπως είναι γνωστό, θα συμμετέχει και στο All Star Survivor, που θα ξεκινήσει την Κυιακή 8/1.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η σχέση με την Ευριδική Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν στο Survivor το 2017 και λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης έγιναν ζευγάρι.

Κάποια στιγμή στις αρχές του 2019 είχε γραφτεί ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχαν χωρίσει, ωστόσο ήτα ψέμα.

Όπως είχε δηλώσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”:«Δεν ισχύει ότι χώρισα. Απάντησε και ο Κωνσταντίνος. Δεν με ενοχλεί που γράφεται ούτε έχω σκεφτεί να στείλω εξώδικο. Αν είναι κάτι που μα προσβάλλει θα ακολουθήσουμε τη νομική οδό. Αλλά τώρα, από τη μία παντρευόμαστε, την άλλη εβδομάδα χωρίζουμε και μετά έχω μείνει έγκυος».

«Δεν υπάρχει χωρισμός ρε παιδιά. Δεν είμαστε χωρισμένοι. Είμαστε μαζί», είχε σημειώσει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2021 ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψαν ότι είχαν χωρίσει μία φορά στην αρχή της σχέσης του.

Τι ακριβώς δήλωσαν για τον άγνωστο χωρισμό; Όταν βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη, «Ιδιωτική Κατακραυγή», στο κανάλι του στο YouTube και μίλησαν για τη σχέση τους. Μεταξύ άλλων, το αγαπημένο ζευγάρι της τηλεόρασης αποκάλυψε τον άγνωστο χωρισμό του στην αρχή της σχέσης του. «Ναι έχει τύχει να χωρίσουμε. Τον είχα “στείλει” στην αρχή. Για δυο μέρες, αλλά με παρακάλαγε για μια βδομάδα.», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Kωνσταντίνος Βασάλος: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του