Ευριδίκη Βαλαβάνη: Οι φήμες χωρισμού και νέας σχέσης, το Survivor, η εταιρεία ρούχων, τα κιλά και η νέα εικόνα της

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έγινε γνωστή μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης το 2017, Survivor, ενώ ασχολείται με την δημοσιογραφία και συγκεκριμένα ως αθλητικογράφος. Έχει κάνει πρωταθλισμό στην κολύμβηση άλλα έχει ασχοληθεί και με τον στίβο. Ωστόσο, εκτός από την κολύμβηση και το στίβο, της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Έχει δημιουργήσει την πρώτη ελληνική εταιρεία με ρούχα για Pole Dancing, “RAD” μαζί με την φίλη της Αμαλία Ρούσσου. Ξεκίνησαν την εταιρεία το 2013, με κοινό όραμα να “παντρέψουν” την αγάπη τους για τη μόδα και το Pole Dancing, και… τα κατάφεραν!

Eυριδίκη Βαλαβάνη: Η σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Από το τέλος του παιχνιδιού μέχρι σήμερα, είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και αποτελούν το πρώτο ζευγάρι που δημιουργήθηκε από το Survivor. Σε όσους πίστευαν πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι από πολύ πιο πριν, ίσως και μέσα από το παιχνίδι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε απαντήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Όχι αυτό δεν ισχύει. Ήρθε πολύ μετά το παιχνίδι».

Σε μια συνέντευξη του ο Βασάλος, είχε πει:«Στο παιχνίδι γνωριστήκαμε. Όταν έγινε η ένωση των δύο ομάδων ήρθαμε και λίγο πιο κοντά, όχι μόνο εγώ με την Ευρυδίκη, με όλα τα παιδιά. Τελειώνοντας το παιχνίδι κάναμε παρέα και σιγά σιγά όλο αυτό εξελίχθηκε σε κάτι όμορφο και ήμασταν πλέον ζευγάρι».

Οι δυο τους μάλιστα, είχαν αποκαλύψει πως στην αρχή δεν είχαν καθόλου ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, ενώ τα πράγματα κύλησαν έτσι που δεν έχουν καν ημερομηνία επετείου. Η σχέση τους μετράει περίπου 5 χρόνια και όπως όλα δείχνουν δεν είναι καθόλου απίθανο να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ευριδική Βαλαβάνη: Οι φήμες για χωρισμό

Μετά το τέλος του”Asia Express” η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε από την Αθήνα, με τις φήμες για το ενδεχόμενο του χωρισμού τους να “φουντώνουν” όλο και περισσότερο.

Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς είδαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε διακοπές του με φίλους του, την ίδια ώρα που η δημοσιογράφος απολάμβανε την παρέα δικών της φίλων εδώ στην Αθήνα με τους οποίους και παρακολούθησε ροκ συναυλία. Οι φήμες βέβαια είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, όταν η Ευρυδίκη αρνήθηκε να πάει με τον σύντροφό της στο Asia Express και εκείνος αναγκάστηκε να φύγει με άλλον συμπαίκτη για το απαιτητικό ταξιδιωτικό παιχνίδι.

Και ύστερα ήρθαν οι χωριστές εμφανίσεις αλλά και το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν πολύ καιρό να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση μαζί. Οι δοκιμασίες και οι δυσκολίες στις σχέσεις αποτελούν τα δυνατότερα συστατικά για μια συνύπαρξη με γερές και ουσιαστικές βάσεις.

Το ζευγάρι όμως ήρθε να βάλεις τέλος σε όσα έχουν γραφτεί, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί.

Ευριδίκη Βαλαβάνη: Τα κιλά που πήρε και τα κακόλογα σχόλια

Όπως είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες, για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, είχει πει: «Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω».

Ευριδίκη Βαλαβάνη: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του