Νίκος Βουρλιώτης: Οι Goin’ Through, οι δυο γυναίκες της ζωής του, η πολιτική δράση και το πρόβλημα υγείας

Νίκος Βουρλιώτης: Οι περισσότεροι τον θυμόμαστε ως NiVo, είναι από τους καλύτερους rappers στην χώρα μας, έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική και για κάποιο διάστημα με την πολιτική. Γεννήθηκε τον Αυγούστου τον 1970 στα σύνορα του Κορυδαλλού και της Αγίας Βαρβάρας. Είναι μέλος του συγκροτήματος Goin’ Through και ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας Family The Label. Το 2017 αποκάλυψε ότι έπασχε από οισοφαγίτιδα τύπου Barrett’s.

Νίκος Βουρλιώτης: Οι  Goin’ Through

Για μια περιόδο στο παρελθόν, είχε εργαστεί ως σκιτσογράφος, δημιουργώντας γελοιογραφίες για εφημερίδες και περιοδικά. Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ασχολήθηκε με τη μουσική ως DJ παίζοντας soul, funk και rap. Περίπου μια δεκαετία αργότερα, μαζί με τον Μιχάλη Παπαθανασίου, δημιούργησε τους Goin’ Through. Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέσα σε αυτά τα χρόνια κερδίζοντας 4 χρυσούς κι έναν πλατινένιο δίσκο. Έχει κυκλοφορήσει 1 maxi-single, 5 LPs, 5 CD-singles καθώς και πολλές συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών. Ασχολείται και ως παραγωγός των 2 Streetbeat συλλογών σε CD από την BMG και τις Sony, Universal. Το 1998, δημιούργησε τη δισκογραφική εταιρεία Family The Label, η οποία συνεργάστηκε με διάφορες δισκογραφικές εταιρίες όπως οι BMG, Planetworks, Universal, Lyra, Def Jam Recordings (στην Νέα Υόρκη) και Stars Records (στη Βουλγαρία).

Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα clubs εντός κι εκτός συνόρων, μεταξύ των οποίων τα INTERNI, Balux, Villa Mercedes, Cinema, Lido, Hotel κ.ά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε μια παλαιότερη συνέντευξη του είχε μιλήσει για το συγκρότημα αλλά και το πως ο κόσμος αντιλαμβάνει την μουσική της νέας γενιάς  “Έχω μπει πολλές φορές στη διαδικασία να αυτολογοκριθώ ή να φιλτράρω τα τραγούδια μας, σε μια προσπάθεια να προστατέψω κυρίως το περιεχόμενό τους αλλά και το κοινό από λάθος ερμηνείες ή συμπεράσματα. Προσπάθησα λοιπόν απ’ την αρχή να γίνω πιο ξεκάθαρος και συγκεκριμένος σε ό,τι λέω, όχι για να αποφύγω την κριτική ή τις παρεξηγήσεις, αλλά γιατί θέλω πάντα να είμαι συνεπής απέναντι σε ό,τι ή όποιον στοχοποιώ αποφεύγοντας τα ακούσια χτυπήματα σε τρίτους ή άσχετους. Σχετικά με το κίνημα της πολιτικής ορθότητας, που σίγουρα σε πολλές περιπτώσεις βοήθησε να αποκατασταθούν ορισμένες κοινωνικές αδικίες, αισθάνομαι πως τείνει να εξελιχθεί σε μια μορφή φονταμενταλισμού. Διαπιστώνω πως υπάρχει εκφυλισμός και εκτροπή αυτής της κίνησης προς μια μορφή ελέγχου της σκέψης που απειλεί την ελευθερία της έκφρασης, και συμμόρφωση στις απαιτήσεις της όποιας εξουσίας”.

Νίκος Βουρλιώτης: Η πολιτική καριέρα

Το 2019, εκλέγη στις δημοτικές εκλογές, ο  Νίκος Βουρλιώτης ως  δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αγίας Βαρβάρας, εκτελώντας χρέη αντιδημάρχου με το συνδυασμό του πρώην βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ Λάμπρου Μίχου, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια υποχρεώσεις Αντιδημάρχου στον τομέα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Δημοκρατικών Θεσμών, Ψηφιακών Μέσων και Νέας Επιχειρηματικότητας.

Νίκος Βουρλίωτης: Ο γάμος και η κόρη

Mετά από τρια χρόνια σχέση με την Όλγα Καρπαθάκη, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να παντρευτούν, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό. Τον Απρίλιο του 2017 απέκτησαν μια κόρη, τη Δέσποινα. Το ίδιο έτος άνοιξε δικό του εστιατόριο στο Χαλάνδρι.

Ο ίδιος είχε αναφερθεί στον πιο δύσκολο αλλά και μεγαλύτερο ρόλο που του έδωσε η ζωή, αυτό της πατρότητας: “Για πολλά χρόνια η ανδρική ταυτότητα διαµορφωνόταν και συμβάδιζε µε τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, αντανακλώντας ταυτόχρονα τις κυρίαρχες αντιλήψεις περί ανδρισµού, ενώ σχεδόν πάντα ήταν συνυφασμένη µε χαρακτηριστικά γνωρίσματα τη σωματική δύναμη, την επιβολή ελέγχου και εξουσίας, τη φιλοδοξία, τη σκληράδα και τον ανταγωνισμό. Η συναισθηματική πλευρά του άνδρα, σε σχέση µε τον πατρικό του ρόλο δυστυχώς αποσιωπάται και εξαντλείται στην έννοια του «χορηγού» υλικών αγαθών, διατηρώντας σε µεγάλο βαθµό την έλλειψη επικοινωνίας και συναισθηµατικής εγγύτητας µε τα παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια πολλά δείχνουν να αλλάζουν. Η έννοια της πατρότητας µοιάζει να επαναπροσδιορίζεται και να εξελίσσεται σαν µια συνθήκη ιδιαίτερα σημαντική αλλά και απαραίτητη για την καλή ψυχοσυναισθηματική υγεία ολόκληρου του οικογενειακού συστήματος, του οποίου μέρος είναι και ο ίδιος ο άνδρας. Εκεί ακριβώς βρίσκομαι αυτή τη στιγμή έχοντας αναλάβει τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής μου, έχοντας αλλάξει σχεδόν τα πάντα, με κυριότερο, τον τρόπο που βλέπω πια τη ζωή. Σε ένα νέο, συναισθηματικά παραγωγικό ρόλο που με κάνει να αυτοβελτιώνομαι και να επαναπροσδιορίζω τις προτεραιότητές μου”.

Νίκος Βουρλιώτης: Η υποκριτική

Το 2008, τον είδαμε να συμμετέχει ως Περικλής Καρασαβίδης στην ταινία Αϊ Φορ: Λούφα και Απαλλαγή.Το 2012 έπαιξε ως Στέλιος στο Poker Face και το 2013 ως μπράβος στο Ακάλυπτος. Υποδύθηκε το ρόλο του Τζίμη στις ταινίες The Bachelor (2016), The Bachelor 2 (2017) και The Bachelor 3 (2018).και το Λούη Συμεωνίδη στην ταινία Χαλβάη 5-0.

Η γενιά των 00s, που έχει μεγαλώσει και χορέψει με τα τραγούδια του σίγουρα θυμάται τα vibes που έδινε σε κάθε κομμάτι και συναυλία!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του