Όλο το διαδίκτυο μιλά για το Σταματη Κραουνάκη: Είπε με μια δήλωση όσο δε τόλμησε κανείς για το σκάνδαλο της κιβωτού του κόσμου

Ο γνωστός καλλιτέχνης Σταμάτης Κραουνάκης, πήρε θέση για όλες τις καταγγελίες που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, σχετικά με τις καταγγελιές για την «Κιβωτό του κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, σχολιάζει όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για πρακτικές κακοποίησης εκφράζοντας «αμφιβολία» και λέγοντας πως «κάτι βρωμάει».

Ο αγαπημένος συνθέτης, είναι επίσης ένας από τους εθελοντές και υποστηρικτές της «Κιβωτού».

Σταμάτης Κραουνάκης: Διαβάστε όσα είπε ο καλλιτέχνης

«Είμαι κάμποσα χρόνια στους εθελοντές υποστηριχτές της Κιβωτού. Ξέρω την ιστορία…ψωνίζω από τα προϊόντα που φτιάχνονται από τις δομές Ηπείρου, Χίου, Βόλου! Κάνω δώρα από αυτά. Συμμετείχα στους τηλεμαραθώνιους με άλλους συναδέλφους, χάρη στον εκλεκτό δημοσιογράφο Πάνο Χαρίτο.

Δεν μπορώ ούτε γίνεται να ξέρω τι κάνει ένας υπάλληλος εν γνώσει η εν αγνοία του πατρός Αντώνιου. Το ότι σκάει όμως εν μέσω παρακουλιτίδας υποκλοπών και άθλιας βίας το θέμα… μια μέρα μετά την πορεία των 40.000 λαού… με την άχρηστη κυρία Δόμνα να σηκώνει χέρι να πει και αυτή τη γνώμη της. Που δεν την έχουμε ξαναδεί παρά μόνο με τουαλέτα στο προεδρικό! Και με σύμβουλο του συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, επαγγελματία Κολωνιώτη που πήγαινα στο μαγαζί του και που όταν του μίλαγα για την Κιβωτό που ήταν δίπλα τους μου έλεγε ”έλα μωρέ και αυτός!”.

Έχω δικαίωμα να ρίξω στο τραπέζι την αμφιβολία μου για το ποιος θέλει να βάλει χεράκι στο προσοδοφόρο αυτό έργο. Ο πατέρας Αντώνιος βραβευμένος διεθνώς για το έργο του, ας κανονίσει τώρα που βρώμισε ο χυλός να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Τα παιδιά με τα οποία συναντήθηκα κατά καιρούς ήσαν πρόσχαρα, τραγουδούσαν πανέμορφα, ζωγράφιζαν υπέροχα και τα μάτια τους λάμπανε. Ένα μέγα Σάββατο έγραψα μέσα στην καραντίνα και το τραγούδι της Κιβωτού. Το είπε η Βιτάλη μοναδικά και ανεξίτηλα.

Σήμερα επικοινώνησα με τον Αναστάσιο. Εκεί, με πληροφόρησε ότι δεν είχαν καμία καταγγελία και καμία ενημέρωση. Τους έσκασε ξαφνικά το θέμα, για φαντάσου! Όπως και να έχει θα δείξει άλλωστε… κάτι βρωμάει και όχι μόνο από μια μεριά! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Related posts

Ασέβεια για τα θύματα των Τεμπών: Προκαλεί με όσα είπε ο Βορίδης για τα ονόματα που γράφτηκαν μπροστά από τη Βουλή

Auτή είναι η 21χρονη Νικολέτα που δέχτnκε επiθεση με μαχαiρı από Ιρακıνό στην Ερμού

«Ανοίγει» ξανά τους ουρανούς ο Γιάννης Καλλιάνος: «Νέο 48ωρο με σφοδρό χτύπημα…»