«Δε δούλευα και πληρωνόμουν κανονικά, επειδή το κανόνισε η Άντζελα» Συγκινητική αποκαλυψη από το Διονύση Σχοινάς

Στο χθεσινό live του J2US, καλεσμένος ήταν ως κριτής, ο τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος κλήθηκε για να σχολιάσει την εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου και του Παύλου Σταματόπουλου.

Πριν ξεκινήσει να σχολιάζει την εμφάνιση του ζευγαριού, θέλησε να αποκαλύψει κάτι που δεν ήξερε κανείς για την Άντζελα Δημητρίου, για την στήριξη και την βοήθεια της στην αρχή της καριέρας του, όσο και για ένα ατύχημα που είχε κι εκείνη του συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο.

Διονύσης Σχοινάς: Το σχόλιο του τραγουδιστή για την Άντζελα Δημητρίου

«Αυτό το πλάσμα που έχετε ανάμεσά σας, αυτό εδώ… Δυο άνθρωποι με βοήθησαν στην καριέρα μου. Η Άντζελα Δημητρίου και ο Αντύπας. Η Άντζελα Δημητρίου όταν άκουσε τη φωνή μου, με πήρε από το χέρι, με πήγε στον Γιάννη Δουλάμη που έγινε παραγωγός μου και στην συνέχεια κουμπάρος μου, με έβαλε στη δισκογραφία, με έπαιρνε σε όλα τα “έξτρα” μαζί της, για 2,5-3 χρόνια ήμασταν μαζί και θέλω να πω κάτι που μπορεί να μην ξέρει κανείς και μπορεί να μην το θυμάται ούτε η Άντζελα. Το 1990 είχαμε πάει στην Θεσσαλονίκη, για εμφανίσεις 40 ημερών. Συνεχόμενες 40 μέρες τότε, δεν υπήρχαν ρεπό. Την πρώτη εβδομάδα πέφτω κάτω στην πίστα και παθαίνω ένα πολύ βαρύ διάστρεμμα στο πόδι. Η Άντζελα κανόνισε τις υπόλοιπες 30 μέρες να πληρωθώ κανονικά, όλο μου το μεροκάματο. Και ερχόταν κάθε μέρα στο ξενοδοχείο και μου άλλαζε τους επιδέσμους στο πόδι. Είναι και αυτό η Άντζελα η Δημητρίου, να ξέρετε…».

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»