Τα είπε όλα με μια ανάρτηση: Η Ελενα Άκριτα έκανε την πιο ψύχραιμη τοποθέτηση στο σάλο των αποκαλύψεων για τη κιβωτό του κόσμου

Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, έχει παγώσει η ίδια όπως όλη η Ελλάδα, άλλωστε, μετά τις χθεσινές καταγγελίες για ασέλγεια και κακοποίηση στις Δομές της «Κιβωτού», με τον επικεφαλής της πατέρα Αντώνιο να βρίσκεται στο «στόχαστρο» κριτικής.

Σε ανάρτησή της, λοιπόν, στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα αναφέρεται στην υπόθεση με τις καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο, που τρέχουν από χθες.

Όπως σημειώνει, έχει εργαστεί ως εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου και μάλιστα είχε να πει τα καλύτερα για το έργο του πατέρα Αντώνιου και αναρωτιέται αν έπεσε έξω, ενώ περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας.

Έλενα Ακρίτα: Αναλυτικά η δημοσίευση της

«Υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου, όταν ακόμα ζούσε η διευθύντρια της η Μαρίνα Κατσιμπαλη. Τις πολιτιστικες εκδηλώσεις που οργανώναμε για τα παιδιά (θέατρο μουσική, χορός) τις διέκοψε απότομα ο κόβιντ.

Τρεις ιερείς θαύμασα στη ζωή μου. Τον θρυλικό παπα-Γιώργη Πυρουνάκη, τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστασιο και τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου. Τον τελευταίο μάλιστα τον υπερασπίστηκα με την καρδιά μου, όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό. Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν.

Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Τα παιδιά σκέφτομαι. Τα παιδιά».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα