Καταπέλτης ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τις αστρολογικές προβλέψεις του Χαϊκάλη για τον Μίχο: «Αστειευόμαστε τώρα, έτσι;»

Ο γνωστός ηθοποιός είναι πάντα φειδωλός με τις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις και αφήνει τη δουλειά του να μιλήσει για τον ίδιο. Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του συναδέλφου του Παύλου Χαϊκάλη για την υπόθεση του Κολωνού, η αντίδρασή του ήταν ιδιαίτερη.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Πώς σχολίασε τα λόγια του Παύλου Χαϊκάλη;

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Παύλο Χαϊκάλη και τις αστρολογικές προβλέψεις του για τον Ηλία Μίχο. Ο ηθοποιός επέλεξε έναν «ιδιαίτερο» τρόπο για να σχολιάσει τα λεγόμενα του συναδέλφου του.«Ντέφι της λύσας μου κρατώ και το μυαλό μου είναι θολό. Πω πω πω πω, πω πω πω πω. Κόκκινο κρασί μας δώσαν, το τραπέζι όταν μας στρώσαν, κόκκινο τυρί ευοδεία, κι από μέσα αηδία», είπε αρχικά. Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς εννοεί, δήλωσε: «Μα, αστειευόμαστε τώρα, έτσι; Για τόσο σοβαρά θέματα, λέμε για αστρολογίες και αερολογίες… Τι να σας πω; Δεν κρίνω τους ανθρώπους ποτέ».

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε πως «φταίει ο Κρόνος» για τις πράξεις του παιδοβιαστή και μαστροπού από τον Κολωνό, επειδή «είναι εποχή που θέλει σεξ».«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα “μαλακά”», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό».

Related posts

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Πύργο: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της στην Ηλεία

Ευρωεκλογές 2024: Το πρώτο αποτέλεσμα του Exit poll