Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το άγχος, η σχέση του με τα λεφτά και η πώληση του εξοχικού για μισθοδοσία υπαλλήλων στο θέατρο

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ο γνωστός ηθοποιός έχει διαγράψει τη δική του καλλιτεχνική πορεία όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Ο ρόλος που τον έκανε να ξεχωρίσει είναι αυτός του Ηλία στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Ο ίδιος την πρώτη σεζόν ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι με την δημοφιλή Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ενώ αργότερα με την εντυπωσιακή Κλέλια Ρενέση.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η σχέση του με τα χρήματα και το άγχος

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του, για τη σχέση του με το χρήμα, αλλά και για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Έρχομαι πρώτος και φεύγω τελευταίος από το θέατρο. Είμαι οργανωτικός, η φράση χύμα σε μένα δεν υπάρχει. Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο. Δεν σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα. Μόλις ακούω τη φράση «δουλίτσα να υπάρχει», θέλω να αυτοκτονήσω. Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο. Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε καλή σχέση με το χρήμα, έχουμε περάσει πολύ φτωχικά και πολύ πλούσια. Αλλάζω συχνά σπίτια γιατί πλήττω», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τα λόγια το για τον Σεργιανόπουλο

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε στη συνέχεια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ο Νίκος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος, με πολλές υπαρξιακές αγωνίες. Ήταν ένα θαυμάσιο παιδί, ένα χρυσό παιδί, άγιος άνθρωπος, δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ο Νίκος ήταν μια απόλαυση και μέσα στο χιούμορ πάντα, γελούσαμε τόσο πολύ».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Οικογένεια και προσωπική ζωή

«Ο πατέρας μου μας έλεγε ότι ήταν από το Βλαδιβοστόκ. Βάσει ταυτότητας ήταν γεννημένος το 1883. Με έκανε στα 62 του. Μου έλεγε ότι έχουμε σπίτι στην Μόσχα και μια μέρα θα το δεις. Ποτέ. Η διαφορά ήταν τεράστια. Σκέψου ένας άνθρωπος στα 62 του, που έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του και στην οικογένειά του εν μέρει – ήταν λογιστής κι έμπορος ελαστικών – τον γνώρισα ασπρομάλλη. Δεν είχε αντοχές να βγει με το παιδί του, να το πάει και να το γυρίσει. Υπήρχε όντως τεράστια απόσταση. Ήταν παράδειγμα όχι προς μίμηση», εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Οι γονείς του κατάλαβαν από νωρίς ότι δεν τον ενδιέφερε να πάει στο πανεπιστήμιο. «Τους έλεγα ότι ήθελα να μάθω μία τέχνη και να ζήσω από αυτή», εξήγησε ο ηθοποιός.Ο ηθοποιός μίλησε με αγάπη για τη γυναίκα της ζωής του, Έφη Μουρίκη, με την οποία είναι μαζί 34 χρόνια και εξήγησε γιατί δεν γεννήθηκε για να κάνει τον εραστή.«Ποτέ δεν λειτούργησα ως εραστής», είπε αναφερόμενος τόσο στην προσωπική του ζωή, αλλά και στους ρόλους που τον ενδιέφεραν ως ηθοποιό.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του