«Κάνε πως είσαι η μαμά μου»: Παγκόσμιο Viral ο συγκλονιστικός τρόπος που 10χρονος γλίτωσε την απαγωγή του

Ένα απίστευτο περιστατικό που θα μπορούσε να έχει πολύ άσχημη εξέλιξη σημειώθηκε στις ΗΠΑ. Ο δεκάχρονος όπως φαίνεται αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ζήτησε από μία γυναίκα να παριστάνει για λίγα λεπτά πως είναι μαζί και είναι η μητέρα του για να αποτρέψει τον δράστη.

Απίστευτη ιστορία 10χρονου που γλίτωσε την απαγωγή του

Μαθητής δημοτικού κατάλαβε ότι μια γυναίκα τον ακολουθεί και η εξυπνάδα του τον βοήθησε να αποφύγει επικίνδυνες καταστάσεις
Ένα πανέξυπνο 10χρονο αγόρι ξέφυγε από μια γυναίκα που το ακολουθούσε στο σπίτι από το σχολείο την περασμένη Παρασκευή, μπαίνοντας σε ένα τοπικό κατάστημα στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και ζητώντας από τη 17χρονη ταμία να προσποιηθεί ότι είναι η μητέρα του.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει πως το αγόρι πιθανότατα να γλίτωσε την απαγωγή καθώς δείχνει να το ακολουθεί πριν εκείνο της ξεγλιστρήσει και μπει στο κατάστημα της γειτονιάς.Η άγνωστη συνέχισε να παραμονεύει έξω. Ο 10χρονος Σάμι που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κατευθύνθηκε προς το ταμείο και ψιθύρισε κάτι στην ταμία.Ο πατέρας του Σάμι, δήλωσε στο WPVI ότι ο γιος του ζήτησε από την ταμία να «συμπεριφερθείς σαν να είσαι η μαμά μου» επειδή «αυτή η κυρία με παρακολουθεί».

Η ταμίας ενήργησε αστραπιαία μπαίνοντας ανάμεσα στον Σάμι και τη γυναίκα, η οποία εξακολουθούσε να κρατάει την πόρτα ανοιχτή.Στη συνέχεια, η ταμίας πήγε ήρεμα προς τα εκεί, τράβηξε την πόρτα και την κλείδωσε. Τότε ήταν που η γυναίκα έφυγε τελικά.Μιλώντας για το τρoμακτικό περιστατικό, ο πατέρας του Σάμι δήλωσε ότι συγκλονίστηκε συθέμελα όταν είδε το βίντεο με την παρακολούθηση του γιου του.«Όταν βλέπαμε το βίντεο, έκλαιγα κάθε φορά», είπε.

Related posts

Το έγκλημα που συγκλόνισε την Ηλία: Ο σοκαριστικός λογος που ο Γιάννης “ο φονιάς” σκότωσε την άπιστη γυναίκα του

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok