«Εννοείται ότι ένιωσα άβολα και στεναχωρήθηκα»: Καταπέλτης ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης στην πρώτη του δημόσια δήλωση μετά το bullying που δέχθηκε

Μετά το άσχημο περιστατικό που δέχθηκε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, στον χώρο εργασίας του στα Χανιά, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε μέσω skype και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη.

Όπως επιβεβαίωσε το περιστατικό μέσα από τα social media η αδερφή του και παραδέχτηκε ότι στεναχωρήθηκε με όσα έγιναν ωστόσο, δεν κρατά κακία για τη συγκεκριμένη κυρία και έκλεισε τις δηλώσεις του με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Τι είπε για το bullying που δέχθηκε

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ότι καλύτερο να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον χώρο της εργασίας που τόσο αγαπάς. Εννοείται ότι ένιωσα άβολα και στεναχωρήθηκα. Ο ιδιοκτήτης με υπερασπίστηκε και με το παραπάνω. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έπραξε πάρα πολύ ωραία και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό.

Πραγματικά, η εν λόγω κυρία εξέφρασε κάτι πολύ άσχημο για το πρόσωπό μου αλλά όχι μόνο για το πρόσωπό μου, και για όλους που θα μπορούσαν να είναι στη θέση μου. Δε κρατάω κακία σε κανέναν. Ό,τι και να πει ο καθένας, ό,τι και να μας κάνει ο καθένας, δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Το μήνυμα που θέλω εγώ να περάσω είναι ότι είμαστε όλοι ίσοι απλά όπως μου είπε και μια φίλοι μου, είμαστε μοναδικοί. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάτι μοναδικό πάνω του» είπε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης.

Related posts

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Πύργο: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της στην Ηλεία

Ευρωεκλογές 2024: Το πρώτο αποτέλεσμα του Exit poll