Όλα τούμπα στη δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν προήλθε από ασφυξία ο θάνατος της Ίριδας!» – Τι κατέθεσε η Αγγελική Τσιόλα

Νέες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση της Πάτρας, με την κατάθεση της ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα για τον θάνατο της Ίριδας, η οποία ήταν 6.5 ετών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ «Χαμογέλα και Πάλι!», στην κατάθεση η κ. Τσιόλα ουσιαστικά μεταβάλλει τα δεδομένα απορρίπτοντας ότι ο θάνατος της μικρούλας προήλθε από ασφυξία όπως είχε διαπιστωθεί μετά την έκθεση των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα.

Υπόθεση Πάτρας: Η Ίριδα δεν πέθανε από ασφυξία

Συγκεκριμένα: «Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα με την κατάθεσή της στις 20 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε μετά την απολογία της κατηγορουμένης, με βιβλιογραφική τεκμηρίωση καταρρίπτει όπως ισχυρίστηκε η ίδια, τον μηχανισμό και την αιτία θανάτου του βρέφους, όπως είχαν διατυπωθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα. Δηλαδή την ασφυξία με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών.

Σύμφωνα με την ίδια, με βιβλιογραφία την οποία, κανένας από τους δύο γνωμοδοτούντες αλλά ούτε και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, είχαν μπει στη διαδικασία να προσκομίσουν πριν απόδειξη των αίτιών, αλλά και του μηχανισμού θανάτου. Η αιτία θανάτου όπως έχει δοθεί στην τελική κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, είναι απροσδιόριστη».

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα