Νίκος Υποφάντης: «Ο γιος μου είχε καρκίνο και η Φώφη Γεννηματά μας βοήθησε, μας έδινε κουράγιο»

Ο Νίκος Υποφάντης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε αρχικά στην αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ μετά από 24 χρόνια.

Η εξομολόγηση

«Δύσκολα αφήνεις έναν σταθμό μετά από 24 χρόνια. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Μου πήρε 2 ώρες να το σκεφτώ και άλλες 6 ώρες να το ανακοινώσω και να πω ότι φεύγω. Ο ΣΚΑΪ δεν εκτιμάει τα δικά του παιδιά. Φτιάχνει ανθρώπους της πρώτης γραμμής και αντί να τους έχει στην πρώτη γραμμή, βάζει άλλους που ενδεχομένως να είναι καλύτεροι. Μπήκα μέσα τους είπα ότι έχω αυτή την πολύ καλή πρόταση και ζήτησα να με αποδεσμεύσουν. Ζήτησα αποζημίωση και δεν την πήρα» είπε ο Νίκος Υποφάντης.

Νίκος Υποφάντης: Η μάχη με τον καρκίνo του 3,5 ετών γιου του και η βοήθεια της Φώφης Γεννηματά
Παράλληλα ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον καρκίνο που ξεπέρασε ο γιος του. «Έχω τρία αγόρια που μεγαλώνουν με τη γιαγιά τους. Αν δεν υπήρχε εκείνη δεν θα κάναμε τόσα παιδιά. Ήταν μια περίοδος της ζωής μου που επηρέασε όλη την οικογένεια. Είναι αυτό που λες να μη σου τύχει. Δύσκολη περίοδος, να μη τη ζήσει κανέναν. Ο γιος μου είχε καρκίνο και η Φώφη Γεννηματά μου έδωσε κουράγιο πώς θα το ξεπεράσει. Έκανε επισκέψεις στους θαλάμους και έφερνε δώρα στα παιδιά. Η σύζυγός μου ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί. Δύσκολες καταστάσεις.

Όταν σου φέρνουν το παιδί τρεις φορές και σου λένε “εάν θέλει ο Θεός θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την επιπλοκή…”. Γιατί ο παιδικός καρκίνος αντιμετωπίζεται, οι επιπλοκές είναι το θέμα. Όταν λοιπόν καταφέρνεις και το ξεπερνάς όλο αυτό και το παιδί στέκεται στα πόδια του, ξαναβρίσκει τους ρυθμούς και τη ζωή του, εκεί ναι, χαροποιείς τους γύρω σου. Όταν έφυγε και το θέμα της υποτροπής… Υπάρχει ο παιδικός καρκίνος, είναι εδώ και είναι ιάσιμος» εξομολογήθηκε ο Νίκος Υποφάντης.

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»