Διέρρευσαν μήνες μετά: Οι συγκινητικές εικόνες από την τελευταία επίσκεψη του Σπύρου Μπιμπίλα στη Μάρθα Καραγιάννη

Σπύρος Μπιμπίλας: Οι συγκινητικές δηλώσεις του ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ για την Μάρθα Καραγιάννη κάνουν το γύρο του Διαδικτύου. Το ύστατο χαίρε στην αγαπημένη του φίλη είπε σήμερα το πρωί ο Σπύρος Μπιμπίλας, με την αγαπημένη κοινή φίλη των ηθοποιών, Ντόρα Δούμα να είναι εκεί φανερά συντετριμμένη με τον χαμό της “αδερφής” της. Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε επισκεφτεί την πιστή του φίλη Μάρθα στο σπίτι των γυναικών όταν μετά από μία περιπέτεια της υγείας της είχε βγει από το νοσοκομείο φανερά εξαντλημένη και είχε επιστρέψει στη βάση της.

Σπύρος Μπιμπίλας: Η τελευταία επίσκεψη στη Μάρθα Καραγιάννη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επισκέφθηκε την αγαπημένη του φίλη, Μάρθα Καραγιάννη, η οποία απολαμβάνει ήρεμες στιγμές στο σπίτι της, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πλευρό της ηθοποιού: Η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται στο σπίτι της, έχοντας παρέα την καλή της φίλη Ντόρα Δούμα και πρόσφατα δέχτηκε επίσκεψη από τον καλό της φίλο Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος επισκέπτεται την ηθοποιό και βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε ευκαιρία.

Ο ενθουσιασμός του Σπύρου Μπιμπίλα με το πορτραίτο της Μάρθας Καραγιάννη

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ πόζαρε μαζί με τις δύο γυναίκες και ενθουσιάστηκε με το τεράστιο πορτραίτο της Μάρθας Καραγιάννη που είναι διακοσμημένο το σπίτι της και τραβάει τα βλέμματα.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»