Ανείπωτη θλίψη στην Αμαλιάδα: Νεκρή 23χρονη μαμά 2 μικρών παιδιών

Βαθιά θλίψη για όλους στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας και στην περιοχή του Παπακαυκά, όταν έγινε γνωστή η είδηση για έναν ακόμη ξαφνικό θάνατο. Η 23χρονη Έλενα ήταν μία νέα γυναίκα που είχε όλη τη ζωή μπροστά της και μαμά δύο μικρών παιδιών που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπολίτες της.

Η άνιση μάχη με τον καρκίνο στο κεφάλι

Η 23χρονη Έλενα ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της περιοχής και καμάρωνε όσο τίποτα για τις κορούλες της, 3 ετών και 4 μηνών. Η διάγνωση του όγκου στο κεφάλι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και δυστυχώς η άτυχη μανούλα δεν είχε πολλά περιθώρια.

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της protinews.com.gr η Έλενα διαγνώστηκε με όγκο 6,5 εκ. στο κεφάλι και το όμορφο χαμόγελο της έσβησε μέσα σε μόλις 10 ημέρες …με τα δύο μικρά κοριτσάκια να χάνουν για πάντα την αγκαλιά και τη ζεστασιά της μάνας τους. Η τελευταία πράξη του δράματος διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στον Ι. Ναό Αγίας Άννας και Ανάληψης της Αμαλιάδας… όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την όμορφη Έλενα.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα