Συγκινητική δήλωση Μπιμπίλα: «Θέλω να καώ, χωρίς κηδεία, θρησκευτική ή πολιτική. Έχω αφήσει λεφτά να γίνει μια γιορτή»

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για όλα. Βρέθηκε στην κηδεία της αγαπημένης του φίλης Μάρθας Καραγιάννη και φανερά συντετριμμένος εκφώνησε τον επικήδειο λόγο προς τιμήν της. Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο του θεάτρου γιατί είναι πάντα δίπλα σε όλους. Υπενθυμίζεται πως ο αγαπημένος Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε στο δικαστήριο στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ούτε ως μάρτυρας κατηγορίας ούτε υπεράσπισης. Ως μάρτυρας αληθείας εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο δικαστήριο και είπε όσα είχε δει και είχε ακούσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που μάλιστα συχνά αποκαλεί φίλο του.

Σπύρος Μπιμπίλας: Μιλά για την αποτέφρωση

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη και εξομολογήθηκε την επιθυμία του ν’ αποτεφρωθεί, ενώ αναφέρθηκε στη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη και την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ανησυχία του Σπύρου Μπιμπίλα για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε «για τη δίκη Φιλιππίδη δεν επιτρέπεται να μιλήσω. Για κάθε άνθρωπο ανησυχώ για την υγεία του και συμπαρίσταμαι».

Σχετικά με τη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη, ο Σπύρος Μπιμπίλας υπογράμμισε «απορώ κι εξίσταμαι γιατί θεωρούν ασέβεια αυτή τη φωτογράφιση του Καναράκη. Κι εμείς κάναμε τους 12 θεούς του Ολύμπου».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλει να καεί

Όσον αφορά την αποτέφρωση, ο ηθοποιός επεσήμανε «εγώ είμαι υπέρ της καύσης των νεκρών κι έχω αφήσει εγγράφως ότι θέλω να καώ, χωρίς κηδεία, ούτε θρησκευτική, αλλά ούτε και πολιτική. Έχω αφήσει και λεφτά να γίνει μια γιορτή».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη σπουδαία Μάρθα Καραγιάννη

Με βαριά διάθεση κατέφτασε και ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η κάμερα της «Super Κατερίνας» του απέσπασε δηλώσεις για την απώλεια της αγαπημένης του φίλης και συναδέλφου, με τον ίδιο να απαντά ανόρεχτα, μιλώντας για το ήθος, την προσωπικότητα και το τεράστιο ταλέντο της, χωρίς ωστόσο να επιθυμεί να πει πολλά.

«Για μένα η Μάρθα ήταν ορόσημο στη ζωή μου, δύσκολα βρίσκεται, όχι αυτό που έχει αφήσει από τις ταινίες που είναι αναμφισβήτητο, αυτό που έκανε και δεν ήξερε ο κόσμος. Δηλαδή την φιλανθρωπία της, τη φιλοζωία της την αναζήτηση που είχε για το μετά, ότι έψαχνε σε βιβλία μεταφυσικής την απασχολούσε το τι θα γίνει μετά. Ήταν μία από τις πιο επιστήθιες φίλες μου από τον ελληνικό κινηματογράφο, όταν ήμουν μωρό δεν θα μπορούσα ποτέ να το φανταστώ, πήγαμε ταξίδια μαζί στο εξωτερικό ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μου».

Και συνέχισε: Mίλησα και πριν για την φιλανθρωπία της, άκουγε ότι κάποιος έχει πρόβλημα και έλεγε δώστε αυτά χωρίς να πείτε ότι τα δίνω εγώ». Αυτό που θα μου λείψει είναι το χαμόγελό της».

Τέλος για το γεγονός ότι θα εκφωνήσει τον επικήδειό της είπε: «Mην με βάζετε να το κάνω αυτό, έχω εκφωνήσει πολλούς επικήδειους το ίδιο θα κάνω και για την Μάρθα».

Related posts

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη