Βάνα Μπάρμπα: Τα καλλιστεία, o ανταγωνισμός στην τηλεόραση, η κόρη μοντέλο και η διαμάχη με την Ελένη Φιλίνη

Βάνα Μπάρμπα:  Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. H ίδια κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της από το πρώτο λεπτό, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με το ταλέντο της. Γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1966 στα Ιωάννινα.
Είναιβραβευμένη ως Μις Ελλάς το 1984. Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Με την παρουσία της στην ιταλική ταινία Mediterraneo, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 1991, έγινε ιδιαίτερα γνωστή και συνέχισε την σταδιοδρομία της εμφανιζόμενη στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Βάνα Μπάρμπα: Ο ανταγωνισμός στο θέατρο

Με αφορμή τη συνεργασία της Ντορέττας Παπαδημητρίου, της Μαρίας Σολωμού και της Κατερίνας Ζαρίφη στις Roomies το 2021 είχε αποκαλύψει μια άγνωστη προσωπική εξομολογήση για τις παλιές πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης: «Έτυχε η γυναικεία συνεργασία να κάτσει σε σας και να είναι καλή. Αυτά είναι μπούρδες. Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από την φύση τους. Πάντα. Δηλαδή μην κοιτάς εγώ τώρα που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη, ας ήμουν στην ηλικία τους και θα σου ‘λεγα εγώ! Θα καθόμουν πλάι στην Ντορέττα έτσι άνετα; Απλά τώρα είμαι σε μια άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη».

«Παλαιότερα δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουν. Το γυναικείο φύλο έφευγε! Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα οπότε…Το είχα λύσει. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι και έμενα μόνη με δυο τρεις άντρες. Όταν, όμως, μεγάλωσα και άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή, να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα! Δεν τις άντεχα» πρόσθεσε η ηθοποιός στο Roomies.

«Όταν βγήκε η Κορινθίου που ήταν ένα αστέρι, λέω «αμάν, πάει πια! Κάηκα»! Την οποία Μαρία την αγαπάω και είναι εξαιρετικό πλάσμα. Είμαστε και οι δυο αγαπημένες πολύ. Όταν πρωτοβγήκε με είχε πιάσει η καρδιά μου! Λέω πάει, καταστράφηκα», είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Βάνα Μπάρμπα: H αναφορά της στις κακοποιήσεις στο θέατρο

Η ηθοποιός σε συνέντευξη της για τις καταγγελίες περί κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου, τις διαχωρίζει από αυτές στον αθλητισμό και προβλέπει ότι θα υπάρξουν και άλλες. Χαρακτηριστικά είπε:

“Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Κάρολο Κουν που έβαζε τους μαθητές του να κυκλοφορούν πέρα-δώθε με τα εσώρουχά τους αλλά και τον Λευτέρη Βογιατζή που όλοι λένε ταλαιπωρούσε αφάνταστα τους ηθοποιούς του”

” Και όμως όλοι έκαναν κρα να συνεργαστούν με όλους αυτούς, τους τάχα βασανιστές τους”.

“Όλοι γνωρίζαμε ότι ο Κιμούλης ως δάσκαλος είναι σκληρός. Κι όμως όλοι θέλανε να είναι κοντά του. Όλοι και όλες. Προφανώς ήταν δύσκολος.

Bάνα Μπάρμπα: Η ιστορία με την τσάντα από την λαική

Σε μια εκδήλωση που είχαν παραβρεθεί η Βάνα Μπάρμπά και ο Τρύφωνας Σαμαράς, είχαν μιλήσει στην κάμερα του «Happy Day».

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Μάλιστα όταν δημοσιογράφος σχολίασε την τσάντα που κρατούσε η ηθοποιός εκείνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνια: «Από τη λαϊκή την πήρα αυτή. Είναι από τη λαϊκή και κάνει 30 ευρώ περίπου. Υπέροχη δεν είναι; Ψωνίζω πολύ από τη λαϊκή. Αγαπώ τη λαϊκή. Αγαπώ…».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς από την άλλη, συμπλήρωσε: «Εμείς είμαστε απλοί άνθρωποι. Θα πάμε και στην λαϊκή και στο σούπερ μάρκετ. θα πάμε παντού, όπου λάχει».

«Δεν θα πάμε μωρέ στο σούπερ μάρκετ», τον διέκοψε γελώντας η Βάνα Μπάρμπα. «Παιδιά σας αγαπάμε πολύ αλλά έχουμε τρελαθεί σήμερα», κατέληξε η ηθοποιός.

Βάνα Μπάρμπα: Η αναφορά της Ελένης Φιλίνης για την κόντρα μεταξύ τους

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνάδελφο της, Βάνα Μπάρμπα και την δικαστική διαμάχη που υπήρξε ανάμεσα τους. Διαβάστε παρακάτω το απόσπασμα που αφορά την ηθοποιό.

Μετά τη δικαστική διαμάχη που είχατε με τη Βάνα Μπάρμπα μιλήσατε ξανά;

Δεν υπήρχε λόγος να μιλήσουμε ξανά. Ζήτησε δημόσια συγγνώμη, απέσυρα τη μήνυση και τελείωσε το θέμα. Ο Θεός και η ψυχή της. Δεν ξέρεις ο καθένας τι έχει μέσα του και τι κουβαλάει. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με κανέναν άνθρωπο.

Υπήρχουν επιλογές για τις οποίες έχετε μετανιώσει;

Μακάρι να είχα το μυαλό που έχω τώρα στα 20 μου, μπορεί να ήταν τελείως διαφορετικά. Όλοι μας λέμε εκ των υστέρων πως θα μπορούσα να είχα επιλέξει αλλιώς και να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η γνωστή ηθοποιός θα εντυπωσιάζει και θα τραβάει τα βλέμματα πάνω της!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του