Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του

Νίκος Φλωρινιώτης: Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο και λίγους μήνες μετά από τον χαμό του πατέρα του, που σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Νίκος Φλωρινιώτης: Η αγαπημένη οικογένεια

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έγραψε ιστορία στην αθηναϊκή νύχτα, αλλά ευτύχησε και στην προσωπική του ζωή αφού παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του, Μάχη. Απέκτησαν τρία παιδιά, εκ των οποίων η Αννούλα και ο Νίκος ακολούθησαν τα βήματα του πατέρα τους.Ο Γιάννης Φλωρινιώτης,γνώρισε την αποθέωση στην επαγγελματική πορεία, αλλά και στην προσωπική του ζωή ευτύχησε να βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Μάχης Φλωρινιώτη με την οποία απέκτησαν συνολικά τρία παιδιά.Με τη σύζυγό του έμειναν μαζί για περισσότερα από τριάντα χρόνια, κάποια στιγμή χώρισαν, αλλά το 2021 – μετά από 13 χρόνια χώρια – ξανάσμιξαν και έμειναν μαζί μέχρι το τέλος.

Σε δηλώσεις τους στην πρωινή εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου-κου» τον Φεβρουάριο του 2021 η Μάχη Φλωρινιώτη είχε επιβεβαιώσει την επανασύνδεσή του. «Γύρισα στο πλευρό του Γιάννη μετά από 13 χρόνια», είχε δηλώσει.Από πλευράς του ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε εξηγήσει τι ήταν αυτό που τους έκανε να αποφασίσουν να χωρίσουν. «Δε φταίγαμε εμείς που χωρίσαμε, εμείς ήμασταν μια χαρά. Μπήκαν ανάμεσά μας οι μανάδες μας», είχε αναφέρει ο ίδιος.

Νίκος Φλωρινιώτης: Στα βήματα του πατέρα του

Από τα τρία παιδιά που απέκτησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, τα δύο, η Αννούλα και ο Νίκος ακολούθησαν τα βήματα του διάσημου πατέρα τους, ενώ συμμετείχαν και σε κάποια CD του.Η αρχή για την Αννούλα Φλωρινιώτη έγινε με το επετειακό CD του Γιάννη Φλωρινιώτη, «35 Χρόνια Στα Φώτα Της Πίστας», όπου συμμετείχε και η ίδια. Ακολούθησαν τρία ακόμα CD στα οποία συμμετείχε και ο Νίκος Φλωρινιώτης.Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μαζί με την Αννούλα και τον Νίκο δημιούργησαν το σχήμα «Floriniotis Family», κάνοντας εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά.

Νίκος Φλωρινιώτης: Η μάχη  με τον καρκίνο

Νίκος Φλωρινιώτης μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παλιότερα. Ο ηθοποιός είπε πως πάει καλά με τη υγεία του και συμβουλεύει τους ανθρώπους να κάνουν τακτικούς ελέγχους. Επιπλέον αναφέρθηκε σε μία συγκλονιστική δήλωση του πατέρα του: Εγώ θέλω να γίνεις καλά εσύ παιδί μου».

«Πάω πολύ καλά, δόξα τω θεώ» είπε αρχικά ο ηθοποιός. βγήκα να το πω γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους, πρέπει να δίνουμε μάχη, πρέπει να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα γιατί εγώ το αμέλησα για αυτό και ταλαιπωρούμαι αυτή τη στιγμή» είπε αρχικά ο Νίκος Φλωρινιώτης. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής έδειξε το σημάδι που έχει στον ώμο του από το λίπωμα στην κάμερα.

«Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά η οποία δεν έγινε ποτέ η βιοψία άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση…. Σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά έβγαλα κάτι σαν λίπωμα και τελικά βγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι δεν είναι λίπωμα και ότι είναι κακοήθης. Πόναγα πάρα πολύ… Γιατί είχε μπει μέσα στα νεύρα, φοβήθηκα πάρα πολύ όταν ακούς καρκίνος πάντα το μυαλό σου πάει στο κακό» περιέγραψε ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Για το αν γνώριζε για την περιπέτεια της υγείας του ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης, ο ηθοποιός είπε: «Ο μπαμπάς μου το γνώριζε, δεν του τα λέγαμε όλα και μάλιστα το τελευταίο βράδυ που πήγα και έκανα τη θεραπεία και βγήκα από το νοσοκομείο μου λέει «Εγώ θέλω να γίνεις καλά εσύ παιδί μου και εγώ ας πεθάνω έχω ζήσει τη ζωή μου”… Και ήταν η προηγούμενη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και μετά από τρεις μέρες πέθανε».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Ελάχιστοι το γνωρίζουν: Πως λεγόταν η Αθήνα πριν ονομαστεί Αθήνα;