Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Έλληνας υδραυλικός του Σεν Μόριτζ: Πρόκειται για έναν Σερραίο, ο οποίος δουλεύει στο Σεν Μόριτζ. Το όνομά του είναι Ανανίας Φεστέρης.
Ο Ανανίας είναι ένας από τους πιο ικανούς υδραυλικούς στο κορυφαίο χειμερινό θέρετρο της Ευρώπης. Μάλιστα, το μεροκάματο που βγάζει ο ίδιος «αγγίζει» τις 3.000 ευρώ.

Έλληνας υδραυλικός του Σεν Μόριτζ – Χρήσιμες πληροφορίες: Όσα ανέφερε για τη ζωή στο πολυτελές ελβετικό θέρετρο

«Βέβαια, μην φανταστείτε ότι μας μένουν όλα τσέπη. Εδώ, η εφορία σου παίρνει πάνω από τα μισά σε φόρους, από τη στιγμή που έχεις δικό σου μαγαζί όπως εγώ. Το ενοίκιο για ένα σπίτι 100 τμ είναι από 2.000 ευρώ και άνω, χωρίς να υπολογίσεις ρεύματα, ίντερνετ κτλ.

Στο σούπερ μάρκετ ένα κιλό χοιρινό κρέας θα το αγοράσεις 20 ευρώ και το μοσχάρι πάει από 50 έως 90 ευρώ το κιλό. Στα εστιατόρια δε όσο ανεβαίνεις υψόμετρο, τόσο πιο ακριβό είναι και το φαγητό. Στο πιο ταπεινό μαγαζί θες 30 ευρώ για ένα πιάτο φαΐ, με σαλάτα και μια μπύρα.

Το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που έχω λάβει μέχρι στιγμής είναι 100 ευρώ. Χώρια την αμοιβή που πήρα για τη δουλειά που με κάλεσαν να κάνω. Άμα φτιαχτεί μια φορά, πρέπει να ζήσει 40 χρόνια. Εδώ δεν σε παίρνει να κοροϊδεύεις, πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύεις ότι είσαι καλός στη δουλειά σου. Έτσι φτιάχνεις το όνομά σου».

Έλληνας υδραυλικός του Σεν Μόριτζ – Χρήσιμες πληροφορίες: Τέσσερις φωτογραφίες από το κορυφαίο Ευρωπαϊκό χειμερινό θέρετρο

Related posts

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του

Ελάχιστοι το γνωρίζουν: Πως λεγόταν η Αθήνα πριν ονομαστεί Αθήνα;