Ναταλία Γερμανού: Οι διασημοι γονείς, οι άντρες της ζωής της, ο λόγος που δεν έκανε παιδιά και η φιλοζωια

Ναταλία Γερμανού: Από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία μέχρι και σήμερα μας κρατάει συντροφιά εδώ και πολλά χρόνια τα Σαββατοκύριακα. Γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1965 στην Αθήνα. Οι γονείς της είναι ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Φρέντυ Γερμανός και μία από τις πιο επιτυχημένες κυρίες στο χώρο της διαφήμισης, η Εριέττα Μαυρουδή.

Ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία να ασχολείται με τη δημοσιογραφία και σπούδασε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, ενώ έγινε δεκτή και στη Φλόριντα, στο Πανεπιστήμιο του Ορλάντο. Έμεινε όμως στην Αθήνα και εργάστηκε στην ελληνική έκδοση του Cosmopolitan, στα περιοδικά ΕΝΑ, ΚΑΙ όπως επίσης και στην εφημερίδα 24 ώρες και το Τηλέραμα.

Ναταλία Γερμανού: Η καριέρα στην παρουσίαση

Το 1988 ξεκίνησε η καριέρα της στο ραδιόφωνο, αρχικά στον Σκάι 100,4 και μετά στον Sfera 102,2 και τον Αθήνα 98,4. Τη δεκαετία του ’90 η καριέρα αυτή εδραιώνεται με τις διευθυντικές θέσεις στον Sfera 102,2 αλλά και στην δισκογραφική εταιρία Nitro Music. Η μουσική είναι τελικά το πάθος της Ναταλίας Γερμανού και δεν αργεί να την κερδίσει ολοκληρωτικά. Παράλληλα ξεκινάει μια σπουδαία τηλεοπτική πορεία το 1990 στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή Club Sandwich. Με το Mega Star που παρουσίαζε κατόπιν στο Mega Channel γίνεται διάσημη και αγαπητή στο ελληνικό μουσικόφιλο κοινό. Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για τα Fame Story και Fame Story 2 αλλά και άλλες καλλιτεχνικές εκπομπές και συνεντεύξεις. Το 2006 μετακομίζει στον Alpha TV για χάρη των νέων ταλέντων του Dream Show the Music. Η τηλεοπτική παρουσία της συνεχίζεται μέχρι και το 2013 και είναι πλέον η πιο γνωστή ”μοιραία γυναίκα” της ελληνικής show biz.

Η ενδοξότερες στιγμές στην καλλιτεχνική πορεία της Ναταλίας Γερμανού αναμφίβολα προέρχονται από την ενασχόλησή της με τη στιχουργική και το τεράστιο ταλέντο που έχει σε αυτόν τον τομέα. Το 1990 ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος την προτρέπει να γράψει τους στίχους για ένα δικής του μουσικής τραγούδι που ερμηνεύτηκε από τη Μαντώ. ”Πτήση για δύο” λοιπόν και το ντεμπούτο έγινε. Η μεγάλη επιτυχία έρχεται δυο χρόνια αργότερα με το δίσκο της Καίτης Γαρμπή ”Του φεγγαριού αναπνοές” και το τραγούδι ”Πες το μ’ένα φιλί”. Το κομμάτι εκείνο άλλαξε την καριέρα και των δύο γυναικών προς το καλύτερο.

Από τότε συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες και με αρκετούς ταλαντούχους συναδέλφους τους της νεότερης γενιάς. Έχει γράψει στίχους για γνωστούς ερμηνευτές, όπως οι: Άννα Βίσση, Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Μαντώ, Λάμπης Λιβιεράτος και άλλοι. Έχει στο ”παλμαρέ” της πάνω από 130 πλατινένιους και χρυσούς δίσκους σε μια ονειρεμένη καριέρα. Μαζί με το Χρήστο Δάντη έγραψαν τους στίχους του αγγλόφωνου My Number One, το οποίο ερμήνευσε το 2005 η Έλενα Παπαρίζου και κέρδισε το διαγωνισμό της Eurovision. Επίσης έκανε την απόδοση από τα αγγλικά του θεατρικού μιούζικαλ Πυρετός το Σαββατόβραδο, καθώς και του Mamma Mia, αποδίδοντας σε υπότιτλους την κινηματογραφική μεταφορά από τους στίχους των ABBA. Τέλος, σημαντική στιγμή ήταν το 1998 όταν το τραγούδι ”Ένα χαμόγελο για τον Αντρέα”, σε μουσική του Θάνου Καλλίρη, αφιερωμένο στη μνήμη του δεκάχρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, οραματιστή του εθελοντικού οργανισμού ”Το Χαμόγελο του Παδιδιού”, που έγινε και το επίσημο τραγούδι του οργανισμού.

Έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε αρκετά βίντεο κλιπ. Το μεγάλο πάθος της για τη μουσική το μεταφέρει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και σε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, με την ιδιότητα της dj. Πίσω από τα decks λοιπόν, ανεξάρτητη και με το δικό της πρόγραμμα, ή άλλοτε με τη συνεργασία νέων ταλαντούχων ερμηνευτών, δίνει το δικό της ξεχωριστό στίγμα για το τι σημαίνει διασκέδαση και ψυχαγωγία. Η Ναταλία Γερμανού είναι μια γυναίκα με ιδιαίτερα χαρισματική προσωπικότητα, ένας άνθρωπος με αστείρευτο ταλέντο, ταπεραμέντο και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Εκφράζεται από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση ή και ζωντανά, έχοντας πάντα άποψη και συγκεκριμένη κατεύθυνση να κινηθεί πάνω στα μουσικά πράγματα της πατρίδας μας. Με μεγάλη οικογενειακή παράδοση, την οποία τιμά και σέβεται, έχει γαλουχήσει αρκετές γενιές με το σωστό τρόπο σκέψης και έκφρασης, όσον αφορά το ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Οι καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί πίνουν νερό στο όνομά της.

Ναταλία Γερμανού: Ο γάμος και το διαζύγιο

Το 1998, παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Πέτρο Ιμβριο, με κουμπάρα την Άννα Βίσση. Ο γάμος τους κράτησε μόλις 4 χρόνια και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε, η άρνηση της Ναταλίας να αποκτήσουν παιδί, έφερε το χωρισμό τους. Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι χώρισε φιλικά και μέχρι σήμερα έχουν μία ζεστή και ειλικρινή φιλία, ενώ η παρουσιάστρια μιλάει μόνο με τα καλύτερα λόγια για τον άνδρα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Αυτό που δεν ξέραμε για τους δύο ωστόσο, ήταν ο τρόπος με τον οποίο παντρεύτηκαν, αλλά και χώρισαν μεταξύ τους, πράγμα που αποκάλυψε η ίδια η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ τη μέρα πoυ παντρεύτηκα, άργησα πέντε λεπτά και πολύ σας βάζω. Έφτασα, κατέβηκα, μπήκα, παντρεύτηκα, έφυγα. Και πως χώρισα; Σε πέντε λεπτά πάλι. Του λέω του Πέτρου: “Αγάπη μου, λες να πάμε στον συμβολαιογράφο μαζί για να μην παίρνω αμάξι;”. “Ναι” μου λέει. “Εγώ θα σε πάω μωρό μου”. Πήρε τη μηχανή, πήγαμε στον συμβολαιογράφο, κάναμε τα χαρτιά, φάγαμε και μια τυρόπιτα και πήγαμε σπίτι. Σουηδία».

Ναταλία Γερμανού: Η αγάπη της για τα ζώα και η σπόντα στην εκπομπή της

Η παρουσιάστρια που αγαπά τα ζώα δέχτηκε κριτική από άνθρωπο που την κάλεσε να μην τους μιλά τόσο… γλυκά και του έδωσε «πληρωμένη» απάντηση «σφάζοντάς» τον με το «βαμβάκι». Την περασμένη σεζόν που μας πέρασε είχε σύμβει ένα δυσάρεστο γεγονός για την ίδια.

Η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε στο Twitter το μήνυμα που δέχτηκε από άνδρα ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να κρίνει τον τρόπο που μιλάει στα κατοικίδια επιχειρηματολογώντας με το κατά τα άλλα… άκυρο επιχείρημα πως δεν έκανε παιδιά. «Απλά ότι δεν έχετε ή δεν κάνατε παιδιά και ψάχνετε κάτι να είναι παρόμοιο στα ζώα δεν θα μας τρελαίνεται όλους. Αν θέλετε να μιλάτε στα ζώα ή να συμπεριφέρεστε σαν να είναι άνθρωποι κάντε το στην προσωπική σας ζωή οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα. Και αν έχετε αντίρρηση επικοινωνήστε μαζί μου αν θέλετε και μπορείτε» έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η παρουσιάστρια.

«Εν τω μεταξύ σήμερα στο Facebook ένας κύριος με μάλωσε που μιλάω τρυφερά στα σκυλιά που βγάζω στην εκπομπή» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια δημοσίευσε την απάντησή της προς τον κύριο που της κάνει… μαθήματα ομιλίας προς κατοικίδια ζώα: «γιατί δεν βλέπετε κάποια άλλη εκπομπή που μιλάει στους ανθρώπους σαν να ναι ζώα; Αντίο σας».

Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το συμβάν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό OK!. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην εποχή που συγκρούστηκε με τη διοίκηση του Alpha αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κι έφυγε τελικά από το κανάλι.

«Εγώ είπα απλώς την αλήθεια. Διάβασα ότι η Ναταλία έγινε ασπίδα, ότι την υπερασπίστηκε. Παραδέχομαι ότι την υπερασπίστηκα. Θεώρησα ότι ήταν τίμιο να το κάνω. Για να φρεσκάρω όμως κάποιες μνήμες που έχουν ατονήσει, να θυμίσω ότι έχω βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της, Σπίτι μου σπιτάκι μου, δύο ή τρία χρόνια αφότου έφυγα από τον Alpha. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις μας είχαν αποκατασταθεί πολύ νωρίτερα. Ότι είχα να πω το είπα στην εκπομπή μου και εννοούσα κάθε λέξη.

Δεν σκοπεύω να δώσω άλλη συνέχεια και το θέμα κλείνει σε αυτή μας την κουβέντα. Επειδή διάβασα ότι η Ναταλία θέλει να τα έχει καλά με όλους, θεωρώ ότι αυτό είναι λίγο άδικο. Αν η Ναταλία ήθελε να τα έχει καλά με όλους, θα τα είχε καλά με την Κωνσταντίνα το 2012. Αντιθέτως, τότε ήταν που εγώ συγκρούστηκα και με τη διοίκηση του καναλιού και με την Κωνσταντίνα. Και σκοτωθήκαμε και μανουριάσαμε και έφυγα από το κανάλι όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Τότε λοιπόν μου έλεγαν κάποιοι “είσαι χαζή; Εσύ θα έπρεπε να είσαι κολλητή και να της κάνεις τα χατίρια”. Δεν το έκανα. Αντίθετα, ήμουν κακή, κάκιστη. Συγκρούστηκα και έφυγα. Και ήμουν πάρα πολύ πικραμένη και θυμωμένη και είχα τα νεύρα μου για πολύ καιρό», είπε η Ναταλία Γερμανού στον Νίκο Γεωργιάδη.

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τον Απόστολο Γκλέτσο

Σε μια παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει για τις σχέσεις που έχει κάνει στην ζωή και αποκάλυψε μια άγνωστη με γνωστό ηθοποιό.Συγκεκριμμένα: Γυρνώντας τον χρόνο 23 χρόνια, η παρουσιάστρια θυμήθηκε: «Μιλούσαμε στην εκπομπή πριν από δύο Σαββατοκύριακα για τον Απόστολο Γκλέτσο και νόμιζα ότι ήταν γνωστό, πως το ξέρανε. Η σχέση μας είχε κρατήσει πάρα πολύ, σχεδόν τρεις μήνες ή τέσσερις. Ήταν το 1995. […] Εννοείται πως είναι από τους πιο ωραίους άντρες. Για αρχή είναι από τους πιο εντάξει, από τα καλύτερα παιδιά που έχω κάνει σχέση, από τα πιο σωστά παλικάρια. Έχει και τρομερή πλάκα! Όσο πρόλαβα να τον ζήσω, πολύ τον ζήλευα. Αλλά δεν πρόλαβα και πολύ, ήταν λίγο σύντομο. Γι’ αυτό και αγαπηθήκαμε έτσι…».

Για την προσωπική της ζωή:

«Στη ζωή μου έχω πάρα πολύ ερωτευτεί, ενθουσιαστεί, γελάσει, πονέσει… Τα έχω κάνει όλα! Έφτασα σε ένα σημείο, περίπου πριν 2 χρόνια, και κατάλαβα πως τα έκανα όλα και στον υπερθετικό βαθμό. Ξέρεις κάτι άφησα λίγο πίσω; Τη δημιουργικότητα της δουλειάς μου. Και τότε είπα ότι θέλω να δουλέψω πολύ και σοβαρά, να κάνω όλα αυτά που δεν έκανα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζω, ότι εργάζομαι και απλά επιβιώνω, αναπνέοντας μηχανικά. Αλλά δεν είναι μια προσωπική ζωή που έχει τόσο ενδιαφέρον ώστε να δει και το φως της δημοσιότητας»

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του