Αντώνης Ρέμος: Η οκταετής σχέση με τη Μακρυπούλια, ο γάμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και οι δηλώσεις για τους γκέι

Αντώνης Ρέμος: Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του και κάθε φορά στις εμφανίσεις του ο κόσμος τον αποθεώνει. Η σχέση που είχε με την ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια ήταν γνωστή στο πανελλήνιο και κράτησε για οκτώ χρόνια, από το 2000 και έπειτα, αλλά οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ο Αντώνης Ρέμος είναι ζευγάρι στη ζωή με την πανέμορφη Υβόννη Μπόσνιακ και η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με την κόρη τους στην οποία ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία.

Αντώνης Ρέμος: Η σχέση με τη Μακρυπούλια

Πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο Αντώνης Ρέμος είχε κάνει πρόταση γάμου στη Ζέτα Μακρυπούλια και μάλιστα, πρώτα θα έκαναν πολιτικό γάμο, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στη Θεσσαλονίκη και αργότερα θα ακολουθούσε και ανοιχτός θρησκευτικός γάμος, στην Αθήνα.Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και σύμφωνα με φήμες, δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο.Ο λόγος του χωρισμού ήταν η απόσταση, αφού το ζευγάρι είχε αποστασιοποιηθεί αρκετά, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.Αν και ο χωρισμός ήταν κοινή συναινέσει, λέγεται πως πρώτος την απόφαση πήρε ο τραγουδιστής και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να συμφωνήσει.

Αντώνης Ρέμος: Η οικογενειακή ευτυχία και η πατρότητα

H κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, η Ελένη Πασχαλίδου μεγάλωσε και όπως λένε όλοι είναι ίδια ο μπαμπάς της. Ο πατέρας της δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Ελένη.”Η δύναμή μου, η αγάπη μου, ο κόσμος μου. Είναι ώρα για το σόου” έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος στη λεζάντα.Στην εν λόγω φωτογραφία ο τραγουδιστής βρίσκεται μπροστά σε έναν καθρέφτη και στο πλευρό του η μικρή Ελένη του κάνει νόημα χαμογελαστή ότι όλα είναι έτοιμα…Έχει μεγαλώσει πολύ, έχει ψηλώσει και έχει υπέροχα καστανόξανθα μακριά μαλλιά.

Αντώνης Ρέμος: Η κόρη μου είναι άτυχη

Ο ίδιος ο Ρέμος είπε για την κόρη του σε πρόσφατη συνέντευξη του με την Καίτη Γαρμπή, ότι δυστυχώς μοιάζει σε εκείνον και όχι στη μαμά της.Μεταξύ άλλων οι δύο καλλιτέχνες, εκείνος και η Καίτη Γαρμπή, αναφέρθηκαν ο ένας στο παιδί του άλλου. Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος είπε πως δε μπορεί να κατασταλλάξει σε ποιον μοιάζει ο γιος της Καίτης Γαρμπή, Δημήτρης, ενώ με τη σειρά της η τραγουδίστρια δήλωσε χαριτολογώντας ότι η κόρη του Αντώνη Ρέμου είναι “ο Αντώνης Ρέμος με μαλλιά“.” Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε πει: Όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά. Το μόνο που εύχομαι είναι να μπορέσω να δω το παιδί μου μεγάλο και να σας πω και κάτι… Κάποια στιγμή προχθές έπαιξε από ένα live μου το τραγούδι “Ποιος να συγκριθεί μαζί σου” και της είπα ‘μακάρι ο Θεός να με ευλογήσει και να καταφέρω στο γάμο σου να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι και να χορεύεις εσύ με τον άντρα σου’ και συγκινήθηκα πάρα πολύ”.

Αντώνης Ρέμος: Η δήλωση του για τους ομοφυλόφιλους

Τολμηρός ο δημοσιογράφος που τον ρώτησε… ακόμη πιο τολμηρός, όμως, ο Αντώνης Ρέμος που απάντησε, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε.Όπως είπε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Elle», ποτέ δε διαφήμισε την σεξουαλικότητά του. «Με το ζόρι gay δε γίνεται κανείς», είπε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε… «Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά, ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα τόσο πολύ».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του