Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Το διαζύγιο με το Δάνη Κατρανίδη, το άγνωστο πρόβλημα υγείας και οι αμοιβές στην τηλεόραση

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η γνωστή ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου η οποία αγαπήθηκε από τις εμφανίσεις της σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, όπως τη σειρά “Το Σόι σου” που προβλήθηκε στον Alpha και την ταινία “Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο” η οποία έκανε μεγάλη επιτυχία για το εξαιρετικό της χιούμορ. Σε όλους της τους ρόλους την έχουμε λατρέψει και το κοινό την θυμάται πολύ καλά και από το πολυσυζητημένο “Στάβλοι της Εριέττας Ζαίμη”  στο πλευρό του αείμνηστου Νίκου Σεργιανόπουλου.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου:Μιλά για τον άλλοτε σύζυγό της

«Κάναμε παρέα με τον Δάνη πάρα πολύ. Ανταλλάσσαμε απόψεις για τα άλλα φλερτ. Κούκλος. Περνούσαμε και περισσότερες ώρες μαζί χωρίς να υπάρχει κάτι ερωτικό. Κάποια στιγμή εκείνος έφυγε με κάποιον θίασο και νιώθοντας την έλλειψη, θυμάμαι τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα χορευτικά που σταματάνε όλοι γύρω και είναι δύο πλάσματα και κοιτιούνται. Έτσι συνέβη όταν γύρισε από την περιοδεία. Ήταν υπέροχο και από τότε συνεχίστηκε. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί. Μετά παντρευτήκαμε και χωρίσαμε, αργήσαμε να πάρουμε διαζύγιο. Χωρίσαμε γιατί ήθελε να ξαναπαντρευτεί. Η σχέση μας συνέχιζε, δεν ήταν ερωτική. Ο Δάνης έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές. Μου τις κληρονόμησε γιατί όταν χώριζαν με έπαιρναν τηλέφωνο», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Το άγνωστο πρόβλημα υγεία της

«Να σου πω και μια είδηση. Τα γυαλιά που φοράω είναι σκέτο τζάμι. Τα βάζω για να μην σταματάμε συνέχεια το γύρισμα με “Το Σόι Σου” στον Alpha. Το ένα μου μάτι έχει πρόβλημα, τρέχει συνέχεια δάκρυα. Οι γιατροί λένε ότι ο δακρυϊκός πόρος -αυτή η μικρή τρυπίτσα- είναι κλειστός γι΄ αυτό τα δάκρυα είναι όλα έξω.

Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που πάσχουν από κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της μέρας μαζεύουν σχεδόν μισό ποτήρι δάκρυα. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, ήθελε επέμβαση που προτίμησα να μην κάνω. Έμαθα ότι το ίδιο πρόβλημα είχε και η συγχωρεμένη η Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία είχε προχωρήσει σε επέμβαση. Άσε που εμένα, τα γυαλιά μου δίνουν στιλ. Είναι πλέον, μέρος της προσωπικότητάς μου», δήλωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η σχέση της με τα χρήματα

Ποια είναι η σχέση σας με το χρήμα;

Ήμουν πάντα το τζιτζίκι και όχι το μυρμήγκι και θυμάσαι πως κατέληξε το χειμώνα στον υπέροχο αυτό μύθο του Αισώπου! (Γελάει). Ήμουν πάντα «αλαλούμ» με τα οικονομικά μου. Τώρα τελευταία έχω συμμαζευτεί λίγο γιατί υπάρχει και η εφορία. Να, αυτή είναι η σχέση που έχω αυτή τη στιγμή και είναι μαζοχιστική: Με την εφορία. Αυτή είναι που με ταλαιπωρεί, αλλά την πληρώνω! (Γελάει).

Ήσασταν καλή στις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις;

Όχι. Δεν έχω πάρει αυτά τα μυθώδη ποσά που ακούγονται. Μην ξεχνάς πως όταν βγήκα εγώ είχε τελειώσει ο κινηματογράφος και είχε αρχίσει η μόδα με τις βιντεοκασέτες. Δεν ήμουν πλούσια, αλλά επειδή δεν είχα άμεση ανάγκη, βιντεοκασέτες δεν έκανα.

Ωστόσο, υπήρξαν ηθοποιοί στην ιδιωτική τηλεόραση που έπαιρναν 10.000 ευρώ το επεισόδιο.

Εγώ δεν πήρα ποτέ 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Αλλά δεν παραπονιέμαι. Ήταν καλά τα χρήματα που παίρναμε τότε και ήταν άλλη και η φορολόγηση. Διότι τώρα πια, όσα κι αν παίρνεις, είναι σαν να έχεις συνέταιρο την εφορία. Αφού καμιά φορά μου έρχεται να πω «Έλα μαζί μου να μοιραστούμε το οκτάωρο». (Γελάει).

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του