Νικολέτα Καρρά: Ο νέος ρόλος, η ζωή μετά το διαζύγιο, η αδυναμία στο pole dancing και η αποκάλυψη για τον Φιλιππίδη

Νικολέτα Καρρά: Μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στην τηλεόραση, που μαγνητίζει τα βλέμματα και δεν περνάει απαρατήρητη. Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια και είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Δραματικής Σχολής Θεάτρου των Αλλαγών. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το έκανε στην τηλεόραση ως ηθοποιός το 2001 σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς «Το μπέρδεμα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κωνσταντίνου. Φέτος την βλέπουμε στην σειρά του ALPHA, “Αυτή η Νύχτα μένει”. 

Νικολέτα Καρρά: Η καριέρα στην τηλεόραση

Μετά την πρώτη εμφάνιση της, ακολουθήσε το 2003 στην κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια». Την επόμενη χρονιά, συμμετείχε στα τελευταία επεισόδια της κωμικής σειράς των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» υποδυόμενη μία από τις νέες κρατούμενες των φυλακών της σειράς. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε μαζί με την Κάρμεν Ρουγγέρη, τον Αθηνόδωρο Προυσάλη και τον Μέμο Μπεγνή στο επεισόδιο “Η τιμωρός πεθερά” της σειράς «Επτά Θανάσιμες Πεθερές».

Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε σε τρεις τηλεοπτικές παραγωγές. Από τη μία είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Ελιές Θρούμπες» στο Alter σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, ενώ ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Η ώρα η καλή» και έκανε κάποιες έκτακτες εμφανίσεις στη σειρά «Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ». Την ίδια περίοδο εμφανίστηκε στις σειρές «Safe Sex TV Stories», «Το Κόκκινο Δωμάτιο» και στην τηλεταινία «Εκπαιδεύοντας τον Σάκη». Τη σεζόν 2005-2006 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο καστ του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειρά «Φιλοδοξίες» στο Mega Channel. Την ίδια σεζόν ανέλαβε το ρόλο που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, αυτόν της νεαρής γυμνάστριας Μαρίας Παπαδοπούλου που είχε σχέση με τον χαρακτήρα του Σάκη Μπουλά στην κωμική σειρά «Πενήντα Πενήντα».

Η παρουσία της στη σειρά συνεχίστηκε και την επόμενη σεζόν ενώ παράλληλα εμφανίστηκε και στις σειρές «Εντιμότατοι κερατάδες», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» και «Μαρία η άσχημη». Την περίοδο 2007-2008 πρωταγωνίστησε στη ρομαντική κομεντί της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση «Αν υπήρχες θα σε χώριζα», ενώ παράλληλα έπαιξε μαζί με τον Νίκο Ψαρρά στην κωμική σειρά «Amore Mio». Τον Σεπτέμβριο του 2009 ανέλαβε την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» στο Μακεδονία TV.

Το 2010,  εντάχθηκε στο καστ της κωμικής σειράς «Η Πολυκατοικία» ενώ έπαιξε στην τηλεταινία «Πενήντα Πενήντα: Το μεγάλο φαγοπότι». Η παρουσία της στην «Πολυκατοικία» συνεχίστηκε και τη σεζόν 2010-2011 στον τρίτο κύκλο της σειράς, ενώ παράλληλα συμμετείχε και στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Πενήντα Πενήντα». Την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε μαζί με τον Σάκη Μπουλά στην οικογενειακή κωμωδία «Daddy Cool» στην κυπριακή τηλεόραση. Από το 2012 μέχρι το 2014 υποδύθηκε την Υβόννη στην κωμική σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» στο Mega Channel.

Τον Οκτώβριο του 2014 ξεκίνησε να υποδύεται την Τατιάνα Παππά, μία γυναίκα που στα σχολικά της χρόνια υπήρξε θύμα bullying και σήμερα έχοντας αλλάξει την ταυτότητά της επέστρεψε με σκοπό να εκδικηθεί όσους την πλήγωσαν, στην καθημερινή σειρά «Οι Συμμαθητές» στον ΑΝΤ1. Παράλληλα έλαβε μέρος στον πέμπτο κύκλο του show χορού «Dancing with the stars» φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό της σεζόν. Ο χαρακτήρας της στους «Συμμαθητές» παρέμεινε μέχρι το τέλος της σειράς τον Ιούλιο του 2017.

Το 2018, επέστρεψε τηλεοπτικά με μία έκτακτη εμφάνιση στη σειρά «Όσο Έχω Εσένα». Από το 2019 μέχρι σήμερα εμφανίζεται στο δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Μην Ψαρώνεις» στον ΑΝΤ1.

Στο θέατρο συμμετείχε στις παραστάσεις Μπαμπάδες με Ρούμι, Η Θεία από το Σικάγο, Φήμες, Άντρες έτοιμοι για όλα και πολλές άλλες. Οι 180 Μοίρες ήταν ο πρώτος της κινηματογραφικός ρόλος.

Νικολέτα Καρρά: O γάμος και το διαζύγιο

Από το 2012 μέχρι το 2019 ήταν παντρεμένη με τον Κύπριο δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη, όπου κατέληξε σε διαζύγιο. Υπήρχαν προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί στη σχέση του ήταν ανυπέρβλητα και πως θα ήταν καλύτερο και για τους δύο να δώσουν τέλος στην κοινή τους ζωή.

Νικολέτα Καρρά: Η αδυναμία στο pole dancing

Η Νικολέττα Καρρά διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στην ελληνική showbiz.  Η γνωστή ηθοποιός, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram, αποκάλυψε το μυστικό για τις τέλειες αναλογίες της. Κι αυτό είναι το pole dancing!

Στα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της, η Νικολέττα, βρίσκεται στο σαλόνι τους σπιτιού της και τη βλέπουμε να λικνίζεται με χάρη στο στύλο, φορώντας ένα καυτό σορτσάκι. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes …έπεσαν βροχή!

Νικολέτα Καρρά: Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η ηθοποιός ήταν από τις πρώτες που πήραν θέση σχετικά με τις καταγγελίες στο θέατρο και για όσα ακούγονται για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Σχετικά είχε πει: «Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Έγινα καλώς ή κακώς στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο μου στη σειρά 50-50. Στο χώρο μου οι άνθρωποι καταχωρούνται στο μυαλό των άλλων ως μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό χρειάζεται στην Ελλάδα περισσότερη δουλειά, σε σχέση με το εξωτερικό».

«Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις» υποστήριξε η Νικολέττα Καρρά, σχολιάζοντας την συζήτηση γύρω από το κατά πόσο πρέπει να προβάλλονται στην τηλεόραση σειρές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Νικολέττα Κάρρα, μιλώντας για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, συγκλονίζοντας τον χώρο του θεάτρου, αλλά και την κοινή γνώμη είπε: «Φυσικά και είχα ακούσει κάποια πράγματα κι όποιος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες και κάποια πράγματα σε σόκαραν και εμένα. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο όλο αυτό που συνέβαινε. Έλεγα «Παναγία μου τι άλλο θα πούνε, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί». Σίγουρα όλο αυτό όμως έπρεπε να συμβεί και αναμφισβήτητα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ακόμα και κάποιοι που είχαν σκοπό να έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα μαζευτούν».

Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε πως στην αρχή της καριέρας της, της είχαν πει πως αν θέλεις να παραμείνεις σε αυτό το χώρο θα πρέπει να ακολουθεί τη ρήση «βλέπε-άκου-σώπα». «Γαλουχηθήκαμε με την αρχή να μην μιλάμε και τώρα αυτό αλλάζει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Καρρά.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του