Μαίρη Κυβέλου: Ο γάμος με τον Απέργη, η αφοσίωση στην οικογένεια, η μάχη με τον καρκίνο και το τέλος στα 60 της

Μαίρη Κυβέλου: Η πρώτη της θεατρική εμφάνιση έγινε το 1968 με το θίασο του Γιάννη Γκιωνάκη, στο έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ο κουτσομπόλης».Η Μαίρη Κυβέλου γεννήθηκε το 1945. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Παράλληλα, έκανε σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μαίρη Κυβέλου: Η κινηματογραφική πορεία

Η πρώτη της θεατρική εμφάνιση έγινε το 1968 με το θίασο του Γιάννη Γκιωνάκη, στο έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ο κουτσομπόλης». Από το έτος αυτό έως και το 1981, όπου σταμάτησε την πορεία της ως ηθοποιός για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της μετά από τη γέννηση του γιου της, Αντώνη, έλαβε μέρος σε πολλές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Μαίρη Κυβέλου: Η αποχώρηση από την υποκριτική και η αφοσίωση στην οικογένεια

Από τότε και μέχρι το 1981, όταν σταμάτησε την πορεία της ως ηθοποιός για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, έλαβε μέρος σε πολλές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Σύζυγός της υπήρξε ο ηθοποιός, διαφημιστής και πολιτικός Νίκος Απέργης. Οι δυο τους βίωσαν έναν μεγάλο έρωτα και έναν ευτυχισμένο γάμο που κράτησε 24 χρόνια, όμως έφτασε στο τέλος του μετά τον χαμό εκείνης η οποία πάλευε για αρκετό καιρό με την επάρατη νόσο.

Μαίρη Κυβέλου: Η μάχη με τον καρκίνο και το τέλος της ζωής της

Η Μαίρη Κυβέλου έφυγε από τη ζωή στα 60 της χρόνια από καρκίνο το 2012.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του