Μπέμπα γεννιέται με έναν πνεύμονα, δίνει αγώνα και κερδίζει τη μάχη για τη ζωή

Η μικρούλα της ιστορίας μας έχει και μια δίδυμη αδερφή όμως μέχρι τώρα δεν έχει απολαύσει την οικογενειακή γαλήνη και αγάπη του σπιτιού της. Η μπέμπα γεννήθηκε με έναν πνεύμονα και τις περισσότερες ημέρες της ζωής  της τις έχει περάσει στο νοσοκομείο παλεύοντας με τους γιατρούς και τα χειρουργεία.

Η ιστορία του μωρού που γεννήθηκε με έναν πνεύμονα

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού η μικρούλα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, έπειτα από μια σωτήρια επέμβαση που της χάρισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.Η Charlotte και η πανομοιότυπη δίδυμη αδερφή της Olivia γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2021 αλλά τον Ιανουάριο, η Charlotte εισήχθη στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Αρχικά, η μικρούλα τοποθετήθηκε σε μηχανή οξυγόνωσης ενώ αργότερα οι γιατροί διέγνωσαν στένωση τραχείας και πλήρεις τραχειακούς δακτυλίους, ένα γενετικό ελάττωμα στον αεραγωγό της.

Ο επικεφαλής του τμήματος παιδιατρικής ωτορινολαρυγγολογίας στο Νοσοκομείο Παίδων Rady όπου νοσηλεύτηκε η Charlotte, είπε πως η πάθησή της ήταν πολύ σπάνια. Αυτό που θα έσωζε το κοριτσάκι προκειμένου να μπορέσει να ζήσει κανονικά, χωρίς μηχανική υποστήριξη, ήταν μια επέμβαση με πιθανότητα επιτυχίας όμως μόλις 20%.Η χειρουργική επέμβαση της Charlotte πραγματοποιήθηκε και στέφθηκε με επιτυχία! Οι γιατροί αποκάλεσαν τη Charlotte «μαχήτρια» καθώς το κοριτσάκι ανταπεξήλθε όχι μόνο στην επικίνδυνη επέμβαση, αλλά και στο κρίσιμο μετεγχειρητικό διάστημα.Μετά από 185 μέρες νοσηλείας η μικρούλα επιστρέφει στο σπίτι της μαζί με την δίδυμη αδερφή και τους γονείς της., οι οποίοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Related posts

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok

“Κάνω κάθε χρόνο Χριστούγεννα με τα πεθερικά μου. Φέτος όμως θα πατήσω πόδι κι ας μαλώσουμε. Εγώ δεν έχω γονείς;”