Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε ξαφνικά ο αθλητικός συντάκτης Ανδρέας Φιλιππούσης

Ο θάνατος του Ανδρέα Φιλιππούση έσκασε σαν βόμβα στον συντακτικό κόσμο των ιστοσελίδων και των social media και κανείς δεν το περίμενε. Οι οικείοι του βυθίστηκαν στο πένθος και ο χώρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που τόσο αγάπησε ως δημοσιογράφος τον αποχαιρετά για πάντα.

Η είδηση θανάτου του Ανδρέα Φιλιππούση

Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Ioannina-arena.blogspot.com ενώ συμμετείχε σε αθλητικές μεταδόσεις, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.Η αγάπη του ήταν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όλη σχεδόν η δημοσιογραφική δραστηριότητά του ήταν στα ερασιτεχνικά γήπεδα. Ήταν καλό παιδί, με ήθος, ευγένεια, και ταλαντούχος αθλητικός συντάκτης. Είχε μεγάλες συμπάθειες και σεβασμό στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πολλά σωματεία, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες με δηλώσεις τους και αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την αγάπη και την εκτίμηση που είχαν προς τον Ανδρέα Φιλιππούση. Πενθούν η αθλητική δημοσιογραφία και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς έχασαν ένα δικό τους παιδί. Σαν από ψέμα μας φαίνεται, ότι θα πάμε σε παιχνίδια του ερασιτεχνικού και δεν θα δούμε τον Ανδρέα να αποθανατίζει στιγμές και φάσεις με την φωτογραφική μηχανή. Έτσι τον είχαμε συνηθίσει. Και όταν του ζητούσαμε κάτι, μια βοήθεια, μια πληροφορία, μια φωτογραφία, έκανε το παν για να μας εξυπηρετήσει. Πάντα χαμογελαστός και ευγενής. Αποφοίτησε από την δημοσιογραφική σχολή του ANT1 και ήταν μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Το μεγάλο αντίο των συναδέλφων του

Ο «Η.Α» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλά ρεπορτάζ στα γήπεδα του Παραδείσου φίλε Ανδρέα Φιλιππούση. Ο Θεός σε ήθελε δίπλα του. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Από την ΕΠΣΗΠ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ο Πρόεδρος κ.Βρακάς Κων/νος, τα Μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ και όλοι οι Παράγοντες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας, εκφράζουν την μεγάλη τους θλίψη και τα θερμότατα συλλυπητήρια στους οικείους του Ανδρέα Φιλιππούση, για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατό του. Ενός ανθρώπου ακούραστου που με μεγάλο ζήλο υπηρετούσε το ποδόσφαιρο από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Το Ηπειρώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί για την απώλεια ενός νέου, δικού του ανθρώπου. Καλό Ταξίδι Ανδρέα».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα