Κατερίνα Τοπάζη: Η ζωή στην Αμερική, το διαζύγιο με τον Χρήστο Δάντη, η απώλεια της μητέρας της και ο κούκλος γιος

Κατερίνα Τοπάζη: H γνωστή τραγουδίστρια και πρώην σύζυγος του Χρήστου Δάντη, έχει αφήσει το τραγούδι αλλά παραμένει εντυπωσιακή μέχρι σήμερα. Σε μια συνέντευξη της είχε μιλήσει για την ζωή στην Αμερική, το bullying που βίωσε ο γιος της, Χριστόφορος, επειδή είναι Έλληνας, για την καριέρα της στο τραγούδι και τον γάμο της με τον Χρήστο Δάντη τα λάθη που οδήγησαν στο διαζύγιό τους, αλλά και για την επιθυμία της να κάνει έναν τρίτο γάμο!

Κατερίνα Τοπάζη: Η ζωή στην Αμερική

Η λαϊκή τραγουδίστρια έζησε πέντε χρόνια στην Αμερική. Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τον γιο της αλλά ούτε για εκείνη. Ο Χριστόφορος, ο γιος που έχει αποκτήσει με τον Χρήστο Δάντη, έπεσε θύμα bullying ενώ κι εκείνη όταν επέστρεψε στην Ελλάδα βρήκε κλειστές τις πόρτες.

«Βρήκα μια μικρή δυσκολία ώστε να με αποδεχτεί ξανά ο χώρος, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα. Στα χρόνια που έλειπα είχε γίνει μια τραγική αλλαγή, είχαν αλλάξει εντελώς οι χώροι διασκέδασης οπότε χάθηκα ώσπου να βρεθώ. Στην Αμερική ο γιος μου αντιμετώπισε bullying στο σχολείο επειδή ήταν Έλληνας. Ήταν μαγκάκος όμως γιατί το αντιμετώπισε μόνος του χωρίς να μου πει τίποτα, ήταν μόλις εννιά ετών» δηλώνει.

Σχετικά με την πορεία της στο τραγούδι, είχε δηλώσει πως αδίκησε τον εαυτό της καλλιτεχνικά και πώς όταν ήταν στο top της καριέρας της αποφάσισε να αποχωρήσει για να αφιερωθεί στην οικογένειά, που έκανε μαζί με τον Χρήστο Δάντη.

Κατερίνα Τοπάζη: Προσωπική ζωή

H τραγουδίστρια έχει κάνει δύο γάμους, ο πρώτος με τον Χρήστο Δάντη και ο δεύτερος με επιχειρηματία στην Αμερική, αλλά δε θα έλεγε «όχι» σε έναν τρίτο. «Είμαι ρομαντική. Να το κάνουμε μέχρι να μας πετύχει!» είπε, χαριτολογώντας.

Ο πρώτος της γάμος δεν πέτυχε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 και μετά από επτά χρόνια πήρα διαζύγιο.

«Έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Η δουλειά αυτή είναι δύσκολη, να συνυπάρξεις στο ίδιο επάγγελμα με τον ίδιο άνθρωπο. Μοιραία κάποιες προστριβές θα συμβούν, δε χρειαζόταν τόσο πολύ συνεργασία, έπρεπε να είχαμε πιο αραιή συνεργασία, να τραγουδάμε και ξεχωριστά, εκεί πιστεύω έγινε το λάθος».

Κατερίνα Τοπάζη: Ο θάνατος της μητέρας της που της στοίχισε

Στην συνέχει αποκάλυψε τον τραγικό θάνατο της μητέρας της που “έσβησε” δίπλα της: Ο πατέρας μου είναι στη Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα μου και η αδελφή μου βρίσκεται στην Αθήνα, στη Γλυφάδα. Το δύσκολο κομμάτι της ζωής μου ήταν όταν «έχασα» ξαφνικά τη μητέρα μου, σε ηλικία 46 ετών.»«Είχε ανεύρυσμα στο κεφάλι και δεν το γνωρίζαμε. Έτυχε να είμαστε οι δυο μας στο σπίτι κι έπεσε δίπλα μου, έκανε ρήξη το ανεύρυσμα… Κρατήθηκε στη ζωή 5 – 6 ημέρες με μηχανική υποστήριξη. Τώρα θα ήταν 63 χρονών, αν ζούσε, «έφυγε» το 1999. Όμορφη γυναίκα… Ήταν η μεγαλύτερη απώλεια για μένα, γιατί ήμασταν πολύ δεμένες. Η μάνα μου ήταν ο μεγάλος έρωτάς μου. Ευτυχώς, μετά έγινε ο γιος ο Χριστόφορος. Άλλαξε η κοσμοθεωρία μου, αλλά έχω μεγάλη πίστη στον θεό κι αυτό με σώζει πάντα. Έχω βιώσει ένα θαύμα», είχε πει η Κατερίνα Τοπάζη στο Λοιπόν.

Kατερίνα Τοπάζη: Η σχέση με τον γιο της

Οι δυο τραγουδιστές έχουν ένα κούκλο γιο, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του και τον είχαμε δει να παίζει στην τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “Τατουάζ”. Η ίδια είχε αναφέρει: “Είμαι πάρα πολύ μαμά και είμαι φιλική όχι “φίλη φίλη”. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Ο γονιός πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα γονιός. Είμαι παραδοσιακή σε όλα μου. Δεν μπορούμε να ξεπερνάμε τα όρια. Μιλάμε για τα προσωπικά μας αλλά μέχρι ενός σημείου”. Σε άλλη της συνέντευξη είχε πει η Κατερίνα Τοπάζη: «Στις αρχές της σχέσης μας με τον πατέρα του Χριστόφορου ( σ.σ. Δάντης) είχαμε ένα αυτοκινητιστικό κι εγώ χτύπησα πολύ σοβαρά τότε και σώθηκα, ήταν ένα από τα θαύματα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Έταξα στον Άγιο Χριστόφορο, που είναι ο προστάτης των οδηγών, να δώσω το όνομα του στο παιδί μου, αν είναι αγόρι. Έξι χρόνια μετά ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου, το 2000 και δεν ξέχασα ποτέ το τάμα μου. Μάλιστα όταν στο υπερηχογράφημα δεν φαινόταν το φύλο του μωρού μέχρι τον τελευταίο μήνα, έλεγα ότι είναι αγόρι, ήμουν τόσο σίγουρη. Όταν τον είχα στην κοιλιά μου, μιλούσα σε αγόρι. Η πίστη μου είναι το πιο δυνατό μου σημείο.»

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του