Νανά Παλαιτσάκη: Ο γιος στα 18, η σπάνια ασθένειά της και η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στον σύντροφο της

Νανά Παλαιτσάκη: Η γνωστή δημοσιογράφος έχει πολλές φορές απασχολήσει την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις της στο παρελθόν. Η ίδια είναι 60 ετών, έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες, αργότερα έκανε μεταπτυχιακό στα ΜΜΕ και για ένα διάστημα Κοινωνιολογία και Δίκαιο της Θάλασσας στη σχολή του Πολεμικού Ναυτικού και κατέθεσε υποψηφιότητα διδακτορικής διατριβής στον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Δημήτρη Τσάτσο.

Νανά Παλαιτσάκη: Έκανα συνειδητά παιδί στα 18

Η αγαπημένη δημοσιογράφος στο παρελθόν έχει μιλήσει για μηνύματα μίσους που δέχθηκε μέσω social media και για τον μονάκριβο γιο της που απέκτησε σε πάρα πολύ μικρή ηλικία.Αρχικά, η γνωστή δημοσιογράφος μιλώντας για τον γιο της, ανέφερε: «Το γιο μου τον έκανα στα 18, είναι 37 χρονών σήμερα, τον έκανα συνειδητά γιατί είχα διαβάσει ένα βιβλίο της Οριάνα Φαλάτσι όταν ήμουν στη Β’ Λυκείου (…). Έπαιρνα το γιο μου στο μπαρ του πανεπιστημίου και τον κρατούσαν οι συμφοιτητές μου για να δώσω εγώ μάθημα».

Νανά Παλαιτσάκη: Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη σύμφωνα με το δικαστήριο καταδικάστηκε ένοχος με πέντε μήνες φυλάκισης.Η δημοσιογράφος βρέθηκε χθες στο δικαστήριο για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του πρώην συντρόφου της, κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλές.Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη Αντιγόνη Βαφειάδη αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου.«Μετά από μία διαδικασία 2,5 ωρών, το δικαστήριο απεφάνθη την ενοχή του κατηγορουμένου. Ο ίδιος εκδήλωσε την πρόθεσή του να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που έκανε κιόλας», είπε αρχικά κι εξήγησε πως στη δίκη παρεβρέθη μάρτυρας που επιβεβαίωσε όλα όσα κατέθεσε η Νανά Παλαιτσάκη στη μήνυση.

Με τη σειρά του, ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της γνωστής δημοσιογράφου, Χάρης Κατσιβαρδάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή και τόνισε πως το δικαστήριο επέβαλε την κατωτάτη των ποινών για τα δύο αδικήματα, που κατηγορείται ο πελάτης του, αν και η Εισαγγελέας, όπως είπε χαρακτηριστικά, είχε αντίθετη γνώμη.«Ασκήσαμε έφεση και είμαστε πεπεισμένοι πως η αλήθεια θα λάμψει στο Εφετείο», ανέφερε στη συνέχεια και συμπλήρωσε πως η «απολογία» του πελάτη του δεν σημαίνει πως αποδέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτουν.

Νανά Παλαιτσάκη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Μέσα από το νοσοκομείο η Νανά Παλαιτσάκη όταν νοσηλεύτηκε είχε στείλει το δικό της μήνυμα:«Το ευχαριστώ είναι ελάχιστο για το προσωπικό του Ερρίκος Ντυνάν. 11 μήνες απλήρωτοι – ήρωες πραγματικοί. Μόλις βγω από το νοσοκομείο θα διαδώσω την εμπειρία μου ως ασθενής πια. Να ευγνωμονείτε την τύχη όσοι ξυπνάτε το πρωί και είστε καλά. Καλημέρα κορίτσια, αγόρια και αγοροκόριτσα».

Μια σπάνια πάθηση αντιμετωπίζει η ίδια  και κάθε μήνα χρειάζεται να επισκέπτεται το νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.Έχει καταφέρει όχι μόνο να «κοιμίσει» όπως λέει την κατάσταση, αλλά και να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή της. «Αν δεν αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου, δεν πρόκειται να σε αγαπήσει κανείς», λέει με βεβαιότητα και εξομολογείται πως υπήρξε ενοχική μητέρα, ενοχική σύντροφος και επαγγελματίας, έως ότου η ασθένεια έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της.Και ο θάνατος; «Δεν με τρομάζει», απαντάει. Τι φοβάται περισσότερο; Τη βλακεία. «Οι βλάκες μπορούν να κάνουν… τους δείκτες μου να υποτροπιάσουν!», λέει με χιούμορ.Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας της σε μία συνέντευξη στο aixmi.gr. Τη συνάντησα στο γραφείο της, κάπου στο κέντρο της Αθήνας...

– Πότε ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας σας;

Αντιμετωπίζω το πρόβλημα από το 2008. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο.Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους εξειδικευμένους επιστήμονες.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του