Ζέτα Μακρυπούλια: Οι σχέσεις με Χατζηγιάννη-Ρέμο, το μητρικό ένστικτο και η άποψη της για την εκκλησία

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αγαπημένη ηθοποιός που σίγουρα όλοι θυμόμαστε μέσα από το Παρά Πέντε στον ρόλο της Αμαλίας με την ιδιαίτερη προφορά, τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το επιτυχημένο παιχνίδι Ρουκ Ζου που παρουσιάζει και το κοινό την αγκαλιάζει σε κάθε της βήμα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο πολυσυζητημένος χωρισμός με τον Ρέμο

Με τον Αντώνη Ρέμο ήταν ζευγάρι για οκτώ χρόνια και το κοινό τους αγαπούσε πολύ και πίστευε ότι θα κατέληγαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Αν και ο χωρισμός ήταν κοινή συναινέσει, λέγεται πως πρώτος την απόφαση πήρε ο τραγουδιστής και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να συμφωνήσει. Βέβαια, μετά από χρόνια και οι δύο προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή, η ηθοποιός και παρουσιάστρια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και ο τραγουδιστής με την Υβόννη Μπόσνιακ, με την οποία έχει αποκτήσει και μία κόρη.Όπως είχε υπογραμμίσει ο τραγουδιστής για την ηθοποιό, αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό τους, «όσο και να γίνουν ξένοι δύο άνθρωποι, εγώ πάντα κρατάω τις όμορφες στιγμές. Και εννοείται ότι χαίρομαι που έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και της ηθοποιίας και που έχει κατακτήσει το όνειρο της», ενώ κατά τη διάρκεια της σχέση τους, είχε επισημάνει σε κυριακάτικη εφημερίδα «ένα παιδί από τη σχέση μου με την Ζέτα θα ήταν για εμένα το μεγαλύτερο δώρο Θεού».

Ζέτα Μακρυπούλια: Η σχέση με τον Χατζηγιάννη

Με τον τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν μαζί 12 έτη μέχρι που αποφάσισαν να πορευτούν χωριστά στη ζωή. To -πρώην πια- ζευγάρι με μια λιτή ανακοίνωση δημοσιοποίησε τον χωρισμό του τον Αύγουστο και το κοινό «έπεσε» από τα σύννεφα.Ωστόσο, οι δικοί τους άνθρωποι ήξεραν καλά ότι η σχέση τους είχε τελειώσει πιο πριν.Οι λόγοι δεν είχαν γίνει γνωστοί αλλά πρόσφατα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν την τραγωδία που ζούσαν.Σύμφωνα με το «Yes Magazine», η ηθοποιός είχε δύο εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους.Η ίδια φαίνεται να μίλησε σε οικεία της πρόσωπα, λέγοντας πως «έχασα δύο παιδιά του Χατζηγιάννη».Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο, όμως, για προσπάθεια να σωθεί η σχέση τους. Το αν θα τα καταφέρουν θα το δείξει το μέλλον.

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι δήλωσε για την πίστη της στο Θεό

«Πιστεύω στο Θεό, με την εκκλησία έχω ένα θέμα. Θέλω να πιστεύω ότι ο Θεός είναι πάντοτε δίπλα μου- και σε μένα και στην οικογένειά μου. Όταν χρειαστεί, τον επικαλούμαι».

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι δήλωνε παλιότερα για τη μητρότητα

Στο παρελθόν σε μία από τις συνεντεύξεις της και όταν ρωτήθηκε αν της έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε δηλώσει: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο και κάνουν τα πάντα για να γίνουν μητέρες, γιατί φαντάζομαι αν είχε συμβεί, θα είχα γίνει. Έχω πάρα πολλές φοβίες τις οποίες έχω μετριάσει πια και θέλω να πιστεύω ότι αυτές που έχουν απομείνει, είναι εκείνες που φεύγουν αυτόματα με το που γεννιέται ένα παιδί».Σε ό,τι αφορά την ερώτηση αν βάζει ως προτεραιότητά της την καριέρα της, η ίδια αποκαλύπτει στο Hello: «Έχει τύχει να πάει προς τα εκεί. Αν ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί, θα το είχα κάνει. Το ότι δεν έχει γίνει, πιστεύω ότι είναι κυρίως δική μου ευθύνη. Το ότι η δουλειά έχει πάει καλά, μπορεί να είναι ότι το ένα βοήθησε το άλλο. Δεν είναι ότι κάποια στιγμή ήρθα αντιμέτωπη με το δίλημμα ‘δουλειά ή παιδί’ και διάλεξα το πρώτο».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του